Μια οφειλόμενη πρόσκληση

Μια οφειλόμενη πρόσκληση

Του Γιώργου Κομπολάκη

         Πέρασε κιόλας ένας χρόνος, που ο αγαπημένος μας πατέρας, παππούς και προπάππους Σπυρίδων Κομπολάκης, γνωστός με το ονομαστικολογότυπο "Σπυρίδος" έφυγε για το ουράνιο αναλόγιο. Ζει και θα ζει πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας. Εμβληματική φυσιογνωμία της ψαλτικής παράδοσης του τόπου μας. Αυστηρός και χαρισματικός μάστορας της καλλιφωνίας Αφιερωμένος  ιεροψάλτης στην υπηρεσία της Παναγίας της Πηγουδιανής για πάνω από 90 χρόνια.  

         Μακροημέρευσε χρόνια 107, με τη βοήθεια της Παναγίας όπως έλεγε, χωρίς να κάνει ποτέ χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων για χρόνιες παθήσεις ή γήρατος, οι οποίες κατά κανόνα σημαδεύουν τον τελευταίο κύκλο της ανθρώπινης ζωής. Αυθεντικός, Αρχοντικός και προπάντων Άνθρωπος, ένθερμος υπερασπιστής των παραδόσεων ηθών και εθίμων μας. Σεβαστός και αγαπητός από όλους.    

         Η οικογένειά του, την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 στις 9.30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην ενορία της Πολυθέας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, προσκαλούμε σε μια συνάντηση μνήμης, εκείνους που ήθελαν να τον αποχαιρετίσουν με τη φυσική τους παρουσία τη ημέρα της κηδείας και δεν μπόρεσαν λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού και αυτούς που θέλουν να αφιερώσουν λίγες στιγμές στη μνήμη του ένα χρόνο μετά. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

        Το μνημόσυνο θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ