Πολίτες | 16.06.17 08:43
Οι σπασμένες μπασκέτες και οι ... αναρμόδιοι

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τα φώτα για τις δυο εναπομείνασες μπασκέτες στον Κόρακα έχουν να ανάψουν από το μακρινό 2015.

Αγαπητό Cretalive, 

δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Στο να φωτογραφίζονται με τον κάθε αναγνωρισμένο αθλητή πρώτοι.. Αφημένα να ρημάζουν όλα στη μοίρα τους. Δεν θέλουμε κάρτα μέλους/μίζας κύριοι.

Καλά τα φώτα για τις δυο εναπομείνασες μπασκέτες στον Κόρακα έχουν να ανάψουν από το μακρινό 2015. Τους το έχουμε πει άπειρες φορές και η κλασική προφορική ψευτιά "δεν έχουμε λεφτά"  και η πρόεδρος ναι ναι θα το δούμε θα κάνουμε κάρτα μέλους και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο Δήμος αναρμόδιος, λέει δεν ασχολείται είναι του υπουργείου το στάδιο του Κόρακα και καθαρίσαμε! Καλά αυτοί πίσω από το τζάμπο κάνανε έναμισι χρόνο να βάλουνε δυο μπασκέτες, κάποιος αχαρακτήριστος κρητήκαρος βανδάλισε την μια στο πρώτο δίμηνο και από τότε πέρασαν μόλις 8 μήνες και η μπασκέτα είναι ακόμα πεσμένη κάτω ε να μην κλείσει κάμια διετία πεσμένη ρε παιδιά;

Καλά 30 χρόνια από το έπος του 1987 είπαμε; Φωτογραφίες οι αιρετοί βγάλαμε; Να βγάλουμε! Για τη νέα εφαρμογή του δήμου Ηρακλείου είπαμε; Στην Αθήνα τρέξαμε να μιλήσουμε και να βραβευτούμε να μας πούμε πόσο καινοτόμοι είμαστε που στα γραπτά αιτήματα των δημοτών, αυτοί μας απαντάνε (εντελώς τυχαία) προφορικά καλώντας μας στο τηλέφωνο;

Και καλά αυτοί τουλάχιστον μας κάλεσαν να μας πουν ότι δεν ξέρουν/είναι αναρμόδιοι/δεν γίνεται να μπει μπλε κάδος και λοιπές μπούρδες (ποτέ γραπτές έτσι;). Α μας δώσαν και ένα κινητό για τον υπεύθυνο του σταδίου του Κόρακα. Που ακούσατε εσείς ότι όταν βαράει το κινητό κατεπανάληψη και σε βάθος ημερών πρέπει να το σηκώνουμε κιόλας.

Φώτα, ταρτάν, δίχτυ όλα ρολόι για τα γήπεδα του τένις στο στάδιο κόρακα στα μόλις 3 μέτρα από την σπασμένη μπασκέτα.
it's the final countdown...


ΝΚ


Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα