Ταλαιπωρία για μία βεβαίωση αρνητικού τεστ κορωνοϊού

Newsroom
Newsroom

Τι σόι τιμωρητική στάση είναι αυτή και που ακριβώς στηρίζεται; Σε ποια υγειονομικά πρωτόκολλα, σε ποια λογική;

Κάνω δημόσια καταγγελία αυτή τη στιγμή, ως οφείλω ως πολίτης, γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε το κράτος! Πήγα στην Πλατεία Ελευθερίας το μεσημέρι για rapid test γιατί αύριο πρέπει να πάμε ΠΑΓΝΗ για μια προγραμματισμένη εξέταση (ως συνοδός). Μπήκα να βγάλω τη βεβαίωση, αλλά δεν μου τη βγάζει, όπως φαίνεται. Παρόλο που έχω εμβολιαστεί δύο δόσεις και νοσήσει το Μάιο.

Τι σόι τιμωρητική στάση είναι αυτή και που ακριβώς στηρίζεται; Σε ποια υγειονομικά πρωτόκολλα, σε ποια λογική; Του παραλόγου; Πήρα τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ κι η απάντηση είναι ότι ευθύνεται το gov.gr και το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης.

Η κλήση καταγράφηκε και έγινε στη 1.00 απόψε, 12/8. Εγώ τώρα θα στείλω μέιλ στους βουλευτές της κυβέρνησης του νομού, στον πρωθυπουργό, στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης και τον αρμόδιο υπουργό και θα ζητήσω τη συνταγματική δικαιολόγηση των παραπάνω. Όχι φυσικά για το 5ευρο, (το οποίο δεν μου περισσεύει, ούτε το χρωστάω, καλλιά θα το βάλω να το κάψω!)που κάνει να κάνω ένα τεστ στο φαρμακείο, αλλά γιατί ΕΓΩ είμαι η δύναμη της χώρας μου και ΕΓΩ είμαι υπεύθυνη για αυτά που συμβαίνουν! Το παιδαρελι στο τηλ. κέντρο του ΕΟΔΥ αφού μου είπε ότι το μόνο που μετράει είναι το 9μηνο από την τελευταία δόση, ακόμα και αν νοσησες χτες... μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα μου κλείσει το τηλέφωνο με όλο το θράσος που του δίνει η τοποθέτηση του εκεί με τις γνωστές αδιαφανείς διαδικασίες, ενώ εγώ κι οι υπόλοιποι #Ασεπιτες2008, επιτυχόντες εκπαιδευτικοί διαγωνισμού ΑΣΕΠ περισσεύουμε για την κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη, όπως και του προκατόχου του. Τις τελευταίες δυο μέρες αστειευομαστε περί διασημότητας μου, ε, ήρθε η στιγμή να με δείτε μάλλον στα κανάλια, αν αύριο δεν μου επιτραπεί η είσοδος με το παιδί μου για την εξέταση, που περιμένουμε ενάμιση μήνα. Κι ύστερα λένε πως φταίει ο τρελός... Υ.Γ. το κερασάκι στην τούρτα; Όταν νόσησα είχα άδεια μέχρι πέντε μέρες, αν έπαιρνα παραπάνω θα χρεωνομουν, θα μου έκοβαν μισθό. Στην ερώτηση προς τον ΕΟΔΥ "κι αν το σελφ τεστ είναι θετικό, τι κάνω;" μου απάντησαν ότι δεν πειράζει, αν νιώθω καλά μπορούσα να πάω σχολείο!!!!!... Τι ζούμε;;!!;;;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ