Υπηρεσίες εφάμιλλες ιδιωτικής κλινικής, στο Βενιζέλειο

Υπηρεσίες εφάμιλλες ιδιωτικής κλινικής, στο Βενιζέλειο
Newsroom
Newsroom

Ένα ευχαριστώ στο Νεφρολογικό τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Αγαπητό Cretalive,

Πρόσφατα παρουσίασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με τους νεφρούς μου. Ούτε που ήξερα την ειδικότητα του νεφρολόγου. Ρώτησα δεξιά και αριστερά. Άλλοι μου είπαν εδώ...άλλοι εκεί.... Πολλοί μου είπαν για κάποιο κ. Ξυδάκη στο Βενιζέλειο. Δεν ειμαι θιασώτης του δημόσιου συστήματος Υγείας αλλά είπα να δοκιμάσω.

Έκπληξη πρώτη ...έκλεισα ραντεβου στο απογευματινό νεφρολογικό ιατρείο του κ. Ξυδάκη, online... από το σπίτι μου.

Έκπληξη 2η: ο νεφρολόγος άκουσε το πρόβλημα μου, είδε τις εξετάσεις μου και έκατσε και μου εξήγησε με καθε καθε καθε λεπτομέρεια τι έχω, τι θα κάνουμε, ποιες ειναι οι πιθανές διαγνώσεις, μου έδωσε ενημερωτικό υλικό και αφού μου εξήγησε το γιατί, μου έκλεισε να κάνω βιοψία νεφρού, που εκανε ο ιδιος στο επεμβατικό νεφρολογικό τμημα !

Όλα πάνε καλά και νιώθω υπέροχα. Και να φανταστεί κανείς ότι ημουν έτοιμος να πάω σε ιδιωτική κλινική... Υπηρεσίες εφάμιλλες του ιδιωτικού... στο Βενιζέλειο. Πριν μου ακουγόταν σαν ανέκδοτο....τωρα που το βίωσα... όχι! Συγχαρητήρια στον κ.Ξυδάκη για την επιστημονική του επάρκεια, την ευαισθησία του, την οργάνωσή του (τρομερή)...και την ολη αντιμετώπιση που μου εκανε. Τα καλά πρεπει να λέγονται! Ιδιωτικού επιπέδου υπηρεσίες στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας! 

 

Κ.Π.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ