Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία ευχαριστεί την Αθηνά Σφακάκη

Newsroom
Newsroom

Το περιδιάβασμα αποκάλυψε στους συμμετέχοντες ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της πόλης του Ηρακλείου, σπάνια κειμήλια και έργα τέχνης και πολιτισμού, αφανή στα γοργά περαστικά μάτια οικοδομήματα.  

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών της δράσεων, πραγματοποίησε, για τα μέλη της, ξενάγηση σε περιοχές του Ηρακλείου.

ξενάγηση ΕΦΕ Σφακάκη

Την ξενάγηση έκανε η κα Σφακάκη Αθηνά, μέλος του σωματείου επαγγελματιών ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και συγγραφέας, η οποία, πάντα πρόθυμη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, αποδέχτηκε με χαρά την συνέργεια αυτή.

Το περιδιάβασμα που ξεκίνησε από την στοά Μακάσι, πέρασε από τον Λάκκο , από τη Μονή των Σιναϊτών του Αγίου Ματθαίου, από τα Ρωμέικα Σπιτάλια, από τον παλιό ναό του Αγίου Μηνά, την κρήνη Μοροζίνι, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, τη Λότζια κι έφτασε μέχρι τον ναό του Αγίου Τίτου, αποκάλυψε στους συμμετέχοντες ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της πόλης του Ηρακλείου, σπάνια κειμήλια και έργα τέχνης και πολιτισμού, αφανή στα γοργά περαστικά μάτια οικοδομήματα.  

ξενάγηση ΕΦΕ Σφακάκη

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την κα Σφακάκη Αθηνά που με περισσή αγάπη για την πόλη και με υψηλό επαγγελματισμό, προσέφερε σε μέλη του σωματείου την ενδιαφέρουσα ξενάγηση. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ