Ο Λουκ Έβανς θα παρουσιάσει εορταστικό αφιέρωμα στο BBC

Newsroom
Newsroom

Ο Λουκ Έβανς βρίσκεται στο τέλος περιοδείας προώθησης του δεύτερου άλμπουμ του «A Song For You» και περνά χρόνο στη γενέτειρά του, Ουαλία, μετά από γυρίσματα σειρών σε ηλιόλουστες χώρες, στην Αυστραλία και την Κολομβία

Εορταστικό αφιέρωμα στο BBC One Wales που γυρίστηκε στο Νιούπορτ με την οικογένεια και τους φίλους του θα παρουσιάσει, αυτόν τον μήνα, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Λουκ Έβανς.

Ο Λουκ Έβανς βρίσκεται στο τέλος περιοδείας προώθησης του δεύτερου άλμπουμ του «A Song For You» και περνά χρόνο στη γενέτειρά του, Ουαλία, μετά από γυρίσματα σειρών σε ηλιόλουστες χώρες, στην Αυστραλία και την Κολομβία.

Σε αυτό το νέο άλμπουμ ηχογράφησε τραγούδια με την ιστορική χορωδία της Ουαλίας Treorchy Male Choir και τη φίλη του, Ουαλή τραγουδίστρια, ηθοποιό και τηλεοπτική παρουσιάστρια Σάρλοτ Τσερτς.

«Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω, σε μία χώρα που είναι το σπίτι μου, με την οικογένειά μου, που δεν τη βλέπω για μεγάλο διάστημα», δήλωσε στην WalesOnline.

«Έκανα τα γυρίσματα για την οικογένειά μου, οι άλλοι απλά έτυχε να είναι εκεί. Το έκανα για τον παππού μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου και όλη την υπέροχη οικογένειά μου που δεν βλέπω και είναι τόσο περήφανοι και με υποστηρίζουν, οπότε αυτό είναι ένα ζωντανό σόου», ανέφερε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ