Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου

Φέτος η τελετή θα διαρκέσει περισσότερες ημέρες και μια βραδιά θα είναι αφιερωμένη στα κινούμενα σχέδια και την κωμωδία.

Τον περασμένο μήνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Σεβίλης η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου αποκάλυψε ποιες είναι οι επιλογές της για τα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου. Η διοργάνωση θα γίνει στο Βερολίνο, θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 του ίδιου μήνα.

Η Ακαδημία και τα 3.800 μέλη της εκπροσωπούν επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της ευρωπαϊκής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Ανταμοίβουμε τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και προωθούμε τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο που είναι πολύ σημαντικό καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι τόσο παρών στις αίθουσες σε σύγκριση με τον αμερικανικό κινηματογράφο για παράδειγμα. Ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος χρειάζεται επίσης πολύ προώθηση γιατί έχουμε τόσες πολλές ιστορίες από τόσες πολλές χώρες και πρέπει να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και κοινωνίες» δήλωσε η διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η ποικιλία και η ανακάλυψη είναι οι λέξεις κλειδιά με ταινίες από όλη την Ευρώπη, από την Φινλανδία μέχρι την Ισπανία.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ