Η... αεικίνητη Γωγώ τα προλαβαίνει όλα

“Ο χρόνος και η αγάπη πρέπει να μοιράζονται” λέει η γιατρός και υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος, σε όποιον τη ρωτήσει πώς τα προλαβαίνει όλα!

Η Γωγώ Μηλάκη μπορεί να έχει μπει στο στίβο της πολιτικής ωστόσο τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη και την επιστήμη στην οποία έχει ταχθεί. Η αγαπητή ογκολόγος συνεχίζει με αμείωτο ζήλο να στέκεται στο πλευρό των ασθενών της, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή σε όσους την χρειαστούν. Τιμά και όλους  τους συμπολίτες της με αξιοσύνη και συνέπεια στα αυτοδιοικητικά της καθήκοντα. 

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή τη χαρισματική γυναίκα; Διευθύνει μια ογκολογική κλινική, είναι μητέρα δύο παιδιών, πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου«Αγκαλιά-ΖΩ», Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής προβολής. 

“Ο χρόνος και η αγάπη πρέπει να μοιράζονται” λέει φορώντας το αφοπλιστικό χαμόγελό της σε όποιον τη ρωτήσει πώς τα προλαβαίνει όλα! Η Γωγώ Μηλάκη είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Ηρακλείου με τον συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με τον Σταύρο Αρναουτάκη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ