Η βιολογική γεωργία και η φιλία που αντέχει στον χρόνο

Newsroom
Newsroom

Αυγενάκης και Χαιρέτης έσμιξαν στην ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έγινε στο Ηράκλειο

βιολογική γεωργία είναι το μέλλον της Κρήτης"! Αυτό επισήμανε ο Μανώλης Χαιρέτης, το επί σειρά ετών σημαίνον στέλεχος της Γραμματείας Αγροτικού της ΝΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξη Καλοκαιρινού στις επικείμενες εκλογές, με αφορμή την ημερίδα που διοργανώθηκε το Σάββατο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο περιθώριο των εργασιών ο Μανώλης Χαιρέτης συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, τους οποίους συνδέει παλιά και δυνατή φιλία.

Σε ανάρτησή του μάλιστα σημείωσε με έμφαση ότι οι εργασίες της ημερίδας κατέδειξαν το ενδιαφέρον να μετατραπεί η Κρήτη σε "βιολογικό νησί", πρακτική που ο ίδιος συμμερίζεται. Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνάντησής του με τον Λ. Αυγενάκη, ο Μανώλης Χαιρέτης είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του για το στοίχημα της βιολογικής γεωργίας στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτησή του:

"Η ηχηρή παρουσία του Λευτέρης Αυγενάκης στο τιμόνι της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια και ταυτόχρονα, μας δίνει κίνητρο για να δώσουμε κι εμείς τον καλύτερό μας εαυτό για τον τόπο, με το πρώτο κεφάλαιο αυτής της προσπάθειας να ξεκινάει την επόμενη Κυριακή!
Η χθεσινή ημερίδα για την Ημέρα Βιολογικής Παραγωγής της ΕΕ κατέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον των συντοπιτών μου για να κάνουμε την Κρήτη μας ένα «βιολογικό νησί». Όραμα, που και ο ίδιος συμμερίζομαι απόλυτα!
Πολλά μπράβο στον Υπουργό μας και καλό φίλο Λευτέρη Αυγενάκη για την πρωτοβουλία. Τον άνθρωπο που δίνει καθημερινή μάχη για τον τόπο μας, που στα δύσκολα ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί.
Το μέλλον της Κρήτης μας είναι… βιολογικό!"

Δείτε την ανάρτηση:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ