Στ. Καραγιαννακίδης: "Όλες οι γυναίκες πρέπει να ενεργοποιηθούν για τον καρκίνο του μαστού"

Newsroom
Newsroom

Δράση προσφοράς για την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού από τα διαγνωστικά κέντρα "Κνωσός Διάγνωσις"

Μήνας αφιερωμένος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι ο Οκτώβρης και με αφορμή το σημαντικό αυτό γεγονός ο γιατρός ακτινολόγος των διαγνωστικών κέντρων "Κνωσός Διάγνωσις" κ. Στράτος Καραγιαννακίδης, μιλά για την τεράστια σημασία της πρόληψης. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραγιαννακίδης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να ενεργοποιηθούν φροντίζοντας τον εαυτό τους και εντάσσοντας τις απαιτούμενες εξετάσεις στη ρουτίνα τους. 

Ακόμη, ο ακτινολόγος των "Κνωσός Διάγνωσις" δίνει χρήσιμες συμβουλές στις γυναίκες και εξηγεί ποιες είναι οι προληπτικές εξετάσεις που γίνονται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και με ποια συχνότητα θα πρέπει να επαναλαμβάνονται.

Στο πλαίσιο του μήνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, τα "Κνωσός Διάγνωσις" υλοποιούν μια δράση ενημερωτικού χαρακτήρα, προτρέποντας τις γυναίκες να ευαισθητοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν για την υγεία τους. Έτσι, προσφέρουν δωρεάν 25 υπερήχους μαστού, σε ισάριθμες γυναίκες. 

Αν θέλετε κι εσείς να κερδίσετε έναν δωρεάν υπέρηχο μαστού, ακούστε με προσοχή το ηχητικό που ακολουθεί με τις συμβουλές του κ. Στράτου Καραγιαννακίδη. Στη συνέχεια, και για τα δύο επόμενα 24ωρα, θα βρείτε στις "ιστορίες" του Cretalive στο Instagram την αναγγελία του σχετικού διαγωνισμού. Απαντήστε σωστά σε μία πολύ απλή ερώτηση που προκύπτει από το περιεχόμενο της συνέντευξης του γιατρού των "Κνωσός Διάγνωσις" και μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για τις 25 τυχερές. Οι υπέρηχοι μαστού θα διενεργηθούν στο Κέντρο της Νέας Αλικαρνασσού των "Κνωσός Διάγνωσις" επί της λεωφόρου Ηροδότου 122–124, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022.

Ακούστε το ηχητικό με τη συνέντευξη του κ. Στράτου Καραγιαννακίδη:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ