Αυτό σκέφτονται να προτείνουν στον Κασσελάκη αν εκλεγεί πρόεδρος!

"Πονοκέφαλος" η είσοδός του στην Βουλή

Πολλή κουβέντα έχει ξεκινήσει για το πως θα μπει στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης σε περίπτωση που κερδίσει τη μάχη της Κυριακής στην εσωκομματική αναμέτρηση με την Εφη Αχτσιόγλου για την προεδρία στο ΣΥΡΙΖΑ.

Και βέβαια μέσα από την παραίτηση ενός ενέργεια βουλευτή του ψηφοδελτίου Επικράτειας με την ταυτόχρονη μη αποδοχή των υπολοίπων τεσσάρων  που ακολουθούν να καταλάβουν τη θέση του,  ως την ένατη θέση που κατέχει ο Κασσελάκης είναι η μοναδική δυνατότητα να βρεθεί εντός του κοινοβουλίου και να μην υπάρξει δυαρχία, κάτι που δεν θα βοηθήσει το ΣΥΡΙΖΑ.  
Πρέπει να πειστούν τέσσερις, να παραιτηθεί ένας, δεν είναι το πιο εύκολο, αν και θα ναι δύσκολο να αρνηθεί κάποιος να εμποδίσει την είσοδο του (πιθανού) νέου αρχηγού να βρεθεί στη Βουλή.
Αυτό πάντως και κρατήστε το μπορεί να μην γίνει άμεσα.

Κάποιοι έχουν σκεφθεί πως θα ήταν καλό να μείνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, περίπου ενός χρόνου, εκτός κοινοβουλίου, να μάθει πως λειτουργεί ο θεσμός, τα κατατόπια και τον κανονισμό, να μην πάει άμαθος στα βαθιά και αφού έχει μάθει πως δουλεύει το σύστημα να βρεθεί εκεί πατώντας στέρεα στα πόδια του!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ