Έψαχνε η γιαγιά τον "παπά" του Σασμού στην κάλπη!

"Μα πε μου μπρε, εκιοσάς ο παπάς από το Σασμό που 'ναι και δεν τον βρίσκω;"

Οι κάλπες και ειδικά στα χωριά έχουν τις απίστευτες στιγμές τους, που κάνουν ακόμα και του δικαστικούς αντιπροσώπους να ξεκαρδίζονται στα γέλια και να έχουν να διηγούνται ιστορίες στις παρέες τους, για την αυθεντικότητα ειδικά των ηλικιωμένων ανθρώπων.

Την ιστορία μας τη διηγήθηκε δικαστικός αντιπρόσωπος του Ηρακλείου που βρέθηκε σε χωριό της ενδοχώρας. Το εκλογικό κέντρο άδειο, ο δικαστικός μαζί με τη γραμματέα του να περιμένουν εναγωνίως τους ψηφοφόρους ώσπου αίφνης μπαίνει φουριόζα μια γιαγιά.

"Άκου να δεις", λέει του δικαστικού με βροντερή φωνή "εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες γρες, που τους δίνουν το ψηφοδέλτιο στην τσέπη. Εγώ δεν κρατώ πράμα! Δώσε μου ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ". Τι να κάνει ο δικαστικός, δεν υπήρχε και κόσμος στο εκλογικό κέντρο, της δίνει ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αφού το παίρνει η ηλικιωμένη μπαίνει στο παραβάν.

Περνούν τα λεπτά… άφαντη η γριά! Κοιτάζονται μεταξύ τους ο δικαστικός με το γραμματέα, σου λέει τι συμβαίνει ένα ψηφοδέλτιο της δώσαμε, γιατί καθυστερεί; Μετά από δυο λεπτά βγαίνει η κυρία, που αφού έψαξε και δεν βρήκε τον… εκλεκτό της ρωτά με αγωνία τον δικαστικό: "μα πε μου μπρε, εκιοσάς ο παπάς από το Σασμό (εννοώντας τον παπά Μιχάλη Αεράκη από το σήριαλ) που είναι και δεν τον βρίσκω;"

Έσκασαν στα γέλια στο τμήμα όταν κατάλαβαν πως άλλο ψηφοδέλτιο ήθελε η γιαγιά! "Κυρία μου στο ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος ο κύριος Αεράκης όχι στο ΣΥΡΙΖΑ". "Α γεια σου, αυτό θέλω" είπε ανακουφισμένη η γιαγιούλα που άφησε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ξαναμπήκε στο παραβάν με το… σωστό ψηφοδέλτιο !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ