Η Ντόρα, η εκδήλωση για τον Μεϊμαράκη και η «κόντρα» με Καρκανάκη για την καλύτερη Νομαρχιακή της ΝΔ στη χώρα!

Ποιο είναι το μεγάλο ζητούμενο για τα κόμματα σε αυτή την κάλπη;

Ζεστό και άκρως συγκινησιακό το κλίμα χθες στο "Galaxy" για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπου βέβαια δέσποζε η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Και οι δυο βέβαια έχουν πολλούς φίλους στο Ηράκλειο και θυμήθηκαν πολλές ιστορίες από τα παλιά "πέτρινα χρόνια" της παράταξης στο Ηράκλειο μέχρις ότου αυτό που φάνταζε ανέφικτο - να γίνει δηλαδή μπλε το νησί από άκρη σε άκρη - χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει πραγματικότητα!

Σε μια αποστροφή του χαιρετισμού της η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε την οργάνωση Ηρακλείου της ΝΔ την καλύτερη οργάνωση του κόμματος στην Ελλάδα, αν και είπε πως ποσοστιαία τα πήγε το κόμμα καλύτερα στα Χανιά. "Αλοίμονο" ανταπάντησε ο πρόεδρος της οργάνωσης Βαγγέλης Καρκανάκης "να μην πηγαίνατε τόσο ψηλά με εσάς υποψήφια βουλευτή και το Χανιώτη Κυριάκο πρόεδρο και υποψήφιο πρωθυπουργό"!

Το μεγάλο ζητούμενο βέβαια για όλα τα κόμματα - κι αυτή είναι η αγωνία και της ΝΔ - είναι να πειστεί ο κόσμος να σηκωθεί από τον καναπέ (ή από την ξαπλώστρα στην πλαζ όπου λογικά θα βρίσκονται αρκετοί στις 9 Ιουνίου) να πάει στην κάλπη και να ψηφίσει, διότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ρεκόρ αποχής σε μια περίοδο που πολλά κρίνονται και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα μας!

 

Δείτε επίσης:

Ντ. Μπακογιάννη από Ηράκλειο: "Δεν είναι η ώρα σε αυτές τις εκλογές να βγάλουμε το άχτι μας"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ