Οι...πασχαλινές περιπέτειες του προέδρου και της Ένωσης Ηρακλείου

Οι...πασχαλινές περιπέτειες του προέδρου και της Ένωσης Ηρακλείου

Σε τροχιά σύγκρουσης με ιδιώτη- οι μηνύσεις και ο πόλεμος

 
Κοίταξε τώρα να δεις πως μπορεί να μπλέξει κανείς...Μαθαίνω ότι άρχισαν τα όργανα μεταξύ της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Ηρακλείου και ενός ιδιώτη που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις ελαιολάδου του φορέα. Παραλίγο να βρεθεί...φυλακή που λέει ο λόγος πασχαλιάτικα ο πρόεδρος αφού έγιναν μηνύσεις!

Η δικαιοσύνη είναι βέβαια αυτή που θα λύσει τις διαφορές τους μιας και η Ένωση είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το τυποποιητήριο των αγροτών ενώ και ο ιδιώτης διεκδικεί να το κρατήσει!

Το ποσό των 70.000 ευρώ συγκεκριμένα ζητάει ο ιδιώτης προσωπικά από τον  Στ.Γαβαλά για συκοφαντική δυσφήμιση για τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρόεδρος όσον αφορά το πόρισμα του ΕΦΕΤ για αναμείξεις αλλά και για ένα μηχάνημα που πάρθηκε από την μονάδα.

Αλλά παραλίγο να υπάρξουν και... περιπέτειες παραμονή του Πάσχα αφού μπλόκαραν τον μοναδικό λογαριασμό που έχει για να πληρώνει τους εργαζόμενους τους παραγωγούς και γενικότερα τις υποχρεώσεις της. Ίσως δεν ήταν τυχαίο αφού η πίεση για τη διοίκηση ήταν  μεγάλη μιας και η μη καταβολή του δώρου είναι ποινικό αδίκημα και επισύρει αυτόφωρο και φυλάκιση. Φαντάζεστε να είχαμε τέτοια πασχαλιάτικα;  Τελικά μαθαίνω ότι η οργάνωση και το δώρο πλήρωσε και τον λογαριασμό ξεμπλόκαρε με την συνδρομή της δικαιοσύνης.

Ο καθένας έχει σίγουρα κάποια όπλα στην φαρέτρα του που θα τα αποκαλύψει στο δικαστήριο όταν αυτό γίνει -ο ένας  ζητάει συνεχώς αναβολές ενώ η ΕΑΣΗ ζητάει να γίνει άμεσα το δικαστήριο πιέζοντας συνεχώς να πάρει πίσω την περιουσία της.

Πώς φτάσαμε εκεί είναι απορίας άξιον...Όπως υπάρχουν κι άλλες απορίες μιας και πριν από καιρό είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο μια καινούρια συμφωνία πολύ συμφέρουσα για την ένωση αλλά τελικά δεν υπογράφηκε ποτέ και μάλιστα αμέσως μετά ξέσπασε ένας πόλεμος ανακοινώσεων και μηνύσεων.

Εμείς να ζητήσουμε από όλους...ψυχραιμία και να πρυτανεύσει η λογική και οι όποιες διαφορές να επιλυθούν με το διάλογο αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί και ο παραδοσιακός κρητικός ΄΄σασμός΄΄ που γίνεται σε άλλα γεγονότα να λειτουργήσει. Τώρα μάλλον έχει σπάσει το γυαλί.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ