Πρόταση σε εν ενεργεία δήμαρχο να κατέβει στη Λότζια!

Τα ονόματα πέφτουν « βροχή»

Δύσκολος γρίφος για τα κόμματα οι δημοτικές εκλογές στην Κρήτη, ακόμα πιο δύσκολο το που θα καταλήξουν για το μεγαλύτερο δήμο του νησιού το Ηράκλειο. Τα ονόματα πέφτουν « βροχή», και οι συζητήσεις με το πως θα πάνε οι κομματικοί σχηματισμοί σε ευρύτερες πλειοψηφίες είναι το ζητούμενο για το δήμο Ηρακλείου.

Η μεγαλύτερη κινητικότητα παρατηρείται στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα κρύα ντουζ των δυο τελευταίων αναμετρήσεων με την αίσθηση πως το κόμμα δεν εισπράτει αυτοδιοικητικά αυτό που εξασφαλίζει βουλευτικά, το κάνουν να κινείται σε πιο εντατικούς ρυθμούς.
Πληροφορίες του Cretalive λένε πως τις τελευταίες μέρες κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισαν το δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη και του πρότειναν να ηγηθεί ευρύτερης δημοτικής κίνησης για την κατάκτηση της Λότζιας.

Κοκοσάλης Μανώλης

Μπροστά δεν ήμουν, τη συζήτηση δεν την άκουσα, αλλά εικάζω πως ο Κοκοσάλης που ποτέ δεν έκρυψε πως έχει φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω, αλλά κάνει μεθοδικά και ορθολογικά βήματα στην πορεία του, τους ευχαρίστησε ευγενώς και τους υπενθύμισε πως προσώρας προτεραιότητα του είναι μια ακόμα και τελευταία θητεία στο δήμο του.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ