Τι θα κάνει ο Κ. Μητσοτάκης στο πέρασμά του από το Ηράκλειο!

Όλοι οι σταθμοί του Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Αντίστροφα μετρούν τα κόμματα για την έναρξη της νέας προεκλογικής περιόδου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά, όπως είναι γνωστό, από την Κρήτη. Αρχικός προορισμός το Λασίθι κι από κει αργά το απόγευμα θα περάσει στον νομό Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα,  περίπου στις 6 -και αν δεν έχει βγει νωρίτερα η περιοδεία εκτός προγράμματος- θα επισκεφτεί τον Μοχό και το Πισκοπιανό, όπου θα ευχαριστήσει τους κατοίκους των χωριών για τη στήριξή τους. Το ραντεβού με τους Ηρακλειώτες είναι για τις 7.30 στην Πλατεία Αγίου Τίτου.

Δεν θα είναι κλασική ομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ξεπεράσει η διάρκειά της τα 15 λεπτά, καθώς βάρος θα δοθεί στα ευχαριστήρια στον κόσμο που για πρώτη φορά από την ίδρυση της ΝΔ το κόμμα βγήκε πρώτο στον νομό, αλλά θα έχει και πολιτικά μηνύματα.

Προφανώς και δεν θα αναλωθεί στο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει παρουσιαστεί επαρκώς, αλλά κυρίως στην ανάγκη περαιτέρω συσπείρωσης, πάταξης του εφησυχασμού και γνώσης πως η κάλπη το πρωινό της 25ης Ιουνίου θα είναι ξανά άδεια!

Θα ζητηθεί η ενίσχυση της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά ώστε να μην μπει σε περιπέτειες ο τόπος, όπου μοναδική εγγύηση, όπως λέει και ο πρώην πρωθυπουργός, είναι η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Στην πλατεία του Αγίου Τίτου, όπως εξηγούσε στο cretalive ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, θα στηθεί ένα στρογγυλό βάθρο, διαμέτρου δυο μέτρων, ώστε να δίνεται η δυνατότητα να μπορεί να γυρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ προς όλες τις πλευρές της πλατείας για να έχει προσωπική επαφή με τον κόσμο. Θα συνοδεύεται από όλους τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, εκλεγμένους, και μη, και στη συνέχεια δεν έχει προγραμματίσει κάποια επαφή ή συνάντηση, απλώς ξεκούραση αφού την Τετάρτη το πρωί, ξεκινά από νωρίς η περιοδεία με πρώτο σταθμό το Πέραμα. 
Κομματικά στελέχη από την Αθήνα θα είναι ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ενώ στην Κρήτη δεν θα βρεθούν οι Κυριάκος Πιερρακάκης και Γιώργος Καραγιάννης που έχουν χρεωθεί από τα κεντρικά του κόμματος εξειδικευμένη περιοδεία λίγο αργότερα, με επισκέψεις και συναντήσεις σε όλη την Κρήτη.

 

Δείτε επίσης:

Διήμερο road trip για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κρήτη
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ