ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Τι τρέχει με το Χάρη;

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

ΑΜΝ

Μετά τον Νικόλα Φαραντούρη και το διαζύγιο με το ΣΥΡΙΖΑ - αν πιστέψουμε τις πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή στο Newsit- - φαίνεται πως κάτι τρέχει και με τον Ηρακλειώτη βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη
Όπως αναφέρει η πολιτική συντάκτης ο Μαμουλάκης βρίσκεται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα,  αλλά δεν συνδέεται με εκείνον μια τέτοια απόφαση στην παρούσα φάση. Συνομιλητές του βουλευτή υποστηρίζουν ότι εκφράζει σημαντικές διαφωνίες με χειρισμούς της ηγεσίας του Σωκράτη Φάμελλου. 

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον βουλευτή αλλά δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει αν ανεξαρτητοποιείται ή όχι, με ότι αυτό σημαίνει, ενώ εμείς τον αναζητήσαμε αλλά η κλήση μας.. προωθήθηκε! 
Ένας πολιτικός χώρος που βασανιστικά σαν το μαρτύριο της σταγόνας εξαϋλώνεται, πριν αποφασιστεί από εκείνους που το συναπαρτίζουν τι θα γίνει με την τύχη του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση