Γεροβασίλη: "Στην πραγματικότητα ο Κασσελάκης δεν ήθελε ποτέ εκλογές"

Newsroom
Newsroom

Έπεσαν οι μάσκες, στην πραγματικότητα ο Κασσελάκης δεν ήθελε ποτέ εκλογές, τονίζεται από το περιβάλλον της Γεροβασίλη.

Από το περιβάλλον της Όλγας Γεροβασίλη επισημαίνουν ότι, μπορεί η πρώτη ανάγνωση του αποτελέσματος να είναι ότι ο Πρόεδρος ζήτησε εκλογές και δεν πέρασε η πρότασή του στο συνέδριο, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

“Ο Στέφανος Κασελακης στη πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε εκλογές. Είναι προφανές ότι είχε τη πλειοψηφία σε ένα συνέδριο 2.800 συνέδρων που στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν εκλέχτηκαν αλλά ορίστηκαν. Αν ήθελε πραγματικά εκλογές λοιπόν θα το κέρδιζε. Αντιθέτως δεν το τόλμησε αλλά έβαλε τους δικούς του ανθρώπους να δουλεύουν για τη συλλογή υπογραφών για να μη γίνουν εκλογές.

Είχαμε συνεπώς το εξής ευτράπελο: Ο Στέφανος Κασσελάκης να προκαλεί εκλογές από τη βάση και οι άνθρωποι του Κασσελάκη να δουλεύουν για το αντίθετο. Γνωρίζοντας βεβαίως ότι η θέση «ας μη κάνουμε τίποτα» είναι πιο ελκυστική, πιο εύκολη από τη επίπονη θέση «να δώσουμε διέξοδο τώρα».

Στο συνέδριο αυτό πράγματι έπεσαν οι μάσκες. Αλλά όχι για την Όλγα Γεροβασίλη. Είχε το σθένος να δηλώσει παρούσα στη πρόσκληση. Στο συνέδριο έπεσαν οι μάσκες για μια σειρά από στελέχη που υποκριτικά στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη με ημερομηνία λήξης. Ίσως τελικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν προβλέψει το συνέδριο αυτό να τελειώσει τη Κυριακή των Βαΐων και όχι σήμερα”, τονίζουν από το περιβάλλον της κας Γεροβασίλη.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Γεροβασίλη προς Κασσελάκη: "Nα σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά"

Πηγή: newsit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ