«Λουκέτο» στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων λόγω κρούσματος

«Λουκέτο» στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων λόγω κρούσματος

Μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου - Τι λέει η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων


«Λουκέτο» μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου μπήκε στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22) του δήμου Αθηναίων αφού όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό εργαζόμενος. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων: ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr)

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ