Στέφανος Κασσελάκης: Δεν θέλω κανείς να παραιτηθεί από βουλευτής για να μπω εγώ στη Βουλή

Newsroom
Newsroom

Δεν πρόκειται να ζητήσει την παραίτηση κανενός βουλευτή ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, να μπορεί να βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.

Εκτός βουλής φαίνεται να μένει, όπως είχαμε γράψει και το πρωί, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι το φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο η Έλενα Ακρίτα όσο και ο Όθωνας Ηλιόπουλος -δύο εκ των τριών δηλαδή βουλευτών Επικρατείας που θα μπορούσαν να παραιτηθούν για να δώσουν την ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στη Βουλή- δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το πράξουν και θα συνεχίσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους πορεία.

Μετά τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κάτω από το σπίτι, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν θέλει ούτε η Έλενα Ακρίτα ούτε ο Όθωνας Ηλιόπουλος ούτε ο ναύαρχος να παραιτηθούν. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι, αν εκλεγεί, αυτό που θα ζητήσει από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι να πηγαίνουν όλοι μαζί στην κοινωνία μαζί του.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί γράφαμε ότι κάποιοι έχουν σκεφθεί πως θα ήταν καλό να μείνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, περίπου ενός χρόνου, εκτός κοινοβουλίου, να μάθει πως λειτουργεί ο θεσμός, τα κατατόπια και τον κανονισμό, να μην πάει άμαθος στα βαθιά και αφού έχει μάθει πως δουλεύει το σύστημα να βρεθεί εκεί πατώντας στέρεα στα πόδια του!


Πώς θα μπορούσε να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή
Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος τρόπος για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή, καθώς είναι 9ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είναι σε πρώτη φάση να παραιτηθεί ένας από τους τρεις βουλευτές που εκλέχθηκαν, δηλαδή ή ο Όθωνας Ηλιόπουλος ή ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ή η Έλενα Ακρίτα, και ακολούθως οι πέντε επιλαχόντες που μεσολαβούν μέχρι να φθάσει η σειρά του Στέφανου Κασσελάκη.

 

Με πληροφορίες από iefimerida

 

Δείτε επίσης:

Αυτό σκέφτονται να προτείνουν στον Κασσελάκη αν εκλεγεί πρόεδρος!
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ