Στ.Θεοδωράκης: Την Κυριακή μιλάει ο λαός
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι «θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες και θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης»
«O χώρος του Κέντρου έχει μια μεγάλη παράδοση συμμετοχής. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό το νέο κόμμα να ξεκινήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, αλλιώτικα υπάρχει ο κίνδυνος να κλειστούμε όλοι πάλι στο καβούκι μας» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον Ανδρέα Παπαδόπουλου και στο Σωτήρη Ξενάκη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, λίγες ώρες πριν την κεντρική του ομιλία στην Αθήνα, στο Ζάππειο.
Επεσήμανε μάλιστα ότι είναι ευκαιρία «ο κόσμος που διαμαρτύρεται ότι δεν τον ακούμε και ότι εμείς αποφασίζουμε και αυτός παρακολουθεί, να καθορίσει ποιος θα είναι ο αρχηγός του κεντρώου χώρου, αυτός που αύριο θα καθορίσει και τη διακυβέρνηση της χώρας».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι «θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες και θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης».
- Περισσότερα από 1.200 άτομα στα «ΟιΝοτικά» της Αθήνας
- Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο του Αρχιεπισκόπου Καρεκίν Μπεκτσιάν, Τοποτηρητού του Αρμενικού Πατριαρχείου στην Πόλη
- «Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του είναι αλλεργικοί στις επενδύσεις»