«Κλείδωσε» η συμφωνία Λαμπρινού-Σισαμάκη!

Μόνον οι λεπτομέρειες μένουν για την ανακοίνωση της συνεργασίας Λαμπρινού -Σισαμάκη

Μπορεί να διάγουμε τις ήσυχες ημέρες του Αυγούστου, όπως θα έλεγε και ο ποιητής, αλλά καθόλου ήσυχες δεν είναι σε ότι αφορά τη Λότζια!

Ο Βασίλης Λαμπρινός είδε δυο φορές το τελευταίο διάστημα το Γιάννη Κουράκη, μία με αντιπροσωπεία της δημοτικής του παράταξης και μία κατά μόνας, ενώ σήμερα συναντήθηκε με το Γιώργο Σισαμάκη και τη Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

Αυτό που αποτυπώνει το ρεπορτάζ είναι πως μόνον οι λεπτομέρειες μένουν για την ανακοίνωση της συνεργασίας Λαμπρινού -Σισαμάκη, άλλωστε από την αρχή το κλίμα υπήρξε καλό και δεν μπήκαν προαπαιτούμενα, προϋποθέσεις και αστερίσκοι πάνω στη συζήτηση που στηρίχτηκε στην ειλικρινή διατύπωση απόψεων για το καλό της πόλης, αλλά και στην καλή χημεία των δύο πλευρών.

Τα πως και τα διότι της συμφωνίας δεν γνωρίζουμε πως θα ανακοινωθούν, αλλά υποθέτω επειδή ο δήμαρχος στο τέλος των συναντήσεων θα αποτυπώσει σε ένα κεντρικό κείμενο τη... σούμα όλων όσων έχουν συζητηθεί, να υποθέσω πως ο καθένας χωριστά από τους συνομιλητές του δημάρχου θα πρέπει να ανακοινώσει δημόσια για την περίπτωση του, εάν τελικά θα συμμετάσχει στο σχήμα!

Καλό ήταν επίσης και το κλίμα με τη Βαγγελιώ Σχοιναράκη, δεν φαίνεται, μα απέχουν οι απόψεις των δύο πλευρών από μια πρώτη συμφωνία και εδώ προφανώς δεν αναμένουμε κάποια (αρνητική) έκπληξη!

Πάντως επειδή οι όποιες ανακοινώσεις θα ληφθούν μετά το Δεκαπενταύγουστο (αν και συζητώντας με το δήμαρχο κατανοείς πως έχει ο ίδιος καταλήξει που πάει το πράγμα... μένει μόνο το πως), θα ανασκουμπωθεί και στις λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στη Ζάκρο θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ