Μπριζίτ Τορνιέ: «Αγάπησα τους Έλληνες»
Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο ίδιος ο γάλλος πρόεδρος, απάντησαν στις ερωτήσεις του Greekreporter.com.
Στο πλαίσιο της συνόδου των Ηνωμένων Εθνών, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ, μίλησε για την εικόνα που αποκόμισε από την Ελλάδα κατά την πρόσφατη επίσκεψη της.
Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο ίδιος ο γάλλος πρόεδρος, απάντησαν στις ερωτήσεις του Greekreporter.com.
H Μπριζίτ Τρονιέ τόνισε πως οι αγαπημένες της στιγμές ήταν η ομιλία του συζύγου της στην Πλάκα, η επίσκεψη της στον Παρθενώνα, καθώς και η βόλτα τους στην Πλάκα, ενώ αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν οι Έλληνες.
Απάντησε μάλιστα πως «και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» όταν ο δημοσιογράφος της είπε πως είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στην Ελλάδα.
Σαφώς πιο λακωνικός στις απαντήσεις του ο Εμμανουέλ Μακρόν, αρκέστηκε να αναφέρει πως «αγαπώ την Ελλάδα».
- Μεταβατική περίοδο μετά την έξοδο της 29ης Μαρτίου θα ζητήσει η Τ. Μέι
- Ύστατη προσπάθεια Μέρκελ - Σουλτς για την προσέλκυση ψηφοφόρων
- Ροχανί: Η Τεχεράνη θα ενισχύσει τη στρατιωτικές και βαλλιστικές της ικανότητες