Ενημέρωση για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού στα ξενοδοχεία

Ενημέρωση για τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού στα ξενοδοχεία

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Παγκρήτιου Σύλλογου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 29η Ιουνίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους κι ευχήθηκε σε όλους καλή σαιζόν.

Στην ολομέλεια καλεσμένος ήταν ο υπουργός τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης όπου ευχαρίστησε το σύλλογο για την ευκαιρία που το δόθηκε να παρευρεθεί και εξέφρασε την προσοχή στο ξεκίνημα αυτής της δύσκολης σεζόν και τόνισε ότι τα πρωτόκολλα είναι αυτά που θα διατηρήσουν την ασφάλεια και θα μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλό το ποσοστό εξάπλωσης.

Επίσης προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο πρόεδρος ΣΕΤΕ κ. Ρέτσος Ιωάννης , η διευθύντρια ΞΕΕ κα Αγνή Χρηστίδου, ο εντεταλμένος επιτροπής τουρισμού Κρήτης κ. Κώτσογλου Κυριάκος, ο διευθυντής ΠΥΤ Κρήτης (ΕΟΤ)  κ. Στρατάκης Άρης, ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργο Πλιάκας, ο πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ (πανελλήνιας ομοσπονδίας διευθυντών ξενοδοχείων) κ. Πελεκανάκης Γιώργος,,

Ακολούθως ο κ. Διαμαντάκης Θανάσης γιατρός Ιατρικού κέντρου Χερσονήσου ενημέρωσε για την αντιμετώπιση κρουσμάτων και το πλάνο δράσης στα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια ο κ. Αμαργιαννάκης  Εμμανουήλ  μίλησε για την εργασιακή νομοθεσία και τις νέες τροπολογίες.
Επίσης στην διαδικτυακή ολομέλεια παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των ενώσεων ξενοδοχείων Ηρακλείου και Ρεθύμνης οι κ.κ. Χαλκιαδάκης Νικος, και Τσακαλάκης Μανόλης και ο κ. Αλέξανδρος Ανεμογιάννης πρόεδρος συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Κέρκυρας, όπως και αξιότιμοι εκπρόσωποι από tour operators, κ. Χαριτίδης Δημήτρης (ΤΕΖTOUR), κ. Παπαδάκης Ιωάννης (DTS), κ. Ευαγγελινός Ντέμης (BLUE STYLE),  η κα Χαριζόπουλου Αναστασία (Τake it Sunny),  Suzanne Ossenblok (SUNWEB GROUP) και ο κ. Γιαννισόπουλος Μάρκος εκπρόσωπος Expedia.com οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και την ζήτηση από τις χώρες που συνεργάζονται. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ