Γεύσεις, Τέχνη και ... θύμησες από το "Πάρτυ" του Λουκιανού, στο "Hugo, a dream place"

Γεύσεις, Τέχνη και ... θύμησες από το "Πάρτυ" του Λουκιανού, στο "Hugo, a dream place"
Newsroom
Newsroom

Σήμερα 13 Μαΐου και ξανά σε μία εβδομάδα - στις 20 Μαΐου - το Hugo μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι σε γνώριμες μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε από το Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Όταν οι γεύσεις συναντούν την Τέχνη, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ονειρικό! Και μάλιστα η "είσοδος" σε ένα ατμοσφαιρικό και εμπνευσμένο χώρο δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη, καθώς το εστιατόριοHugo, a dream place” βρίσκεται στην "καρδιά" του Ηρακλείου, εντός του συγκροτήματος Central-Ibis.

To εξαιρετικής αισθητικής εστιατόριο του "Hugo", στο ήμισυ του χώρου προσφέρει ιδιαίτερες γαστριμαργικές απολαύσεις από την ιταλική και την τοπική κουζίνα ενώ στο έτερο ήμισυ του, τη "σκυτάλη" παίρνει η μουσική, με ιδιαίτερες μουσικές βραδιές και live!

Το wine bar είναι έτοιμο και σας περιμένει με 90 ετικέτες από τον κρητικό, ελληνικό και διεθνή αμπελώνα!

Το Hugo που έχει γίνει ήδη meeting point για πολλούς Ηρακλειώτες έως το τέλος Μαΐου επιφυλάσσει πολλές μουσικές εκπλήξεις …. σήμερα 13 Μαΐου και ξανά σε μία εβδομάδα - στις 20 Μαΐου  ένα ταξίδι σε γνώριμες μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε από το Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Μετά από το sold out live της προηγούμενης Παρασκευής, στο ειδικά διαμορφωμένο stage του "Hugo" θα βρεθούν ξανά η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Απόστολος Ξυριτάκης, ο Νίκος Βογιατζάκης και ο Χρήστος Ζιούτης, που θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στα μελωδικά μονοπάτια που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης χάραξε. Ενα μοναδικό "Πάρτυ" σαν αυτό από τη "Χαμηλή Πτήση" του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Σε αυτές τις Παρασκευές ... "Λέμε Ναι"!

Το Σάββατο 14 και 28 Μαΐου οι ‘ΑΡΜΟΣ’ δηλαδή ο Απόστολος Ξυριτάκης, ο Λευτέρης Μουρτζάκης, ο Μάνος Σμαργιανάκης, ο Στέφανος Κουρουπάκης και ο Θανάσης Βασιλάκης μας ταξιδεύουν με έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών και κάνουν τα βράδια μας μαγικά!

Ένα ακόμα αφιέρωμα ετοιμάστηκε αποκλειστικά για το Hugo στους μεγάλους συνθέτες μας Σταύρο Κουγιουμτζή και Απόστολο Καλδάρα και συνεχίζεται το Σάββατο 21 και την Παρασκευή 27 Μαΐου από τους ‘AVRA’ που αποτελούνται από τους Αντώνη Νικολιδάκη, Μάργια Αντωνίου, Μανώλη Πολυχρονάκη, Ζαχαρία Δραμουντάνη και Αρη Κουτεντάκη και μας ταξιδεύουν με τραγούδια ορόσημα του ελληνικού τραγουδιού…. 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ