Γιατρός συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου - Διώκεται για κακούργημα

Το περιστατικό που καταγγέλθηκε στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει σάλο, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Σαν "βόμβα" έπεσε η είδηση της σύλληψης ενός 50χρονου γιατρού στο Ηράκλειο, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός 19χρονου φοιτητή, ο οποίος θέλησε να κάνει κάποιες εξετάσεις. 

Σε βάρος του ακτινολόγου, που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης, ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και συγκεκριμένα για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια προσβολή. Επίσης διώκεται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο γιατρός πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, ο νεαρός ζήτησε μια εξέταση στα γεννητικά όργανα κι ενώ ήταν ξαπλωμένος στο εξεταστήριο για έναν υπέρηχο,  ο 50χρονος τον θώπευσε. 
Ο ίδιος ο γιατρός πάντως αρνείται τις καταγγελίες και δηλώνει σοκαρισμένος. Ο συνήγορός του, κ. Μάνος Κληρονόμος, μιλώντας στο Cretalive τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται μετ' επιτάσεως και μεγάλη αγανάκτηση τα όσα του αποδίδονται σε σχέση με τα καταγγελλόμενα. 

Η σύλληψη του 50χρονου έχει προκαλέσει σάλο, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο, πέρα από την επαγγελματική του ιδιότητα, και για το κοινωνικό του "αποτύπωμα". 
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ