Ηρακλειώτες σχολιάζουν την εκλογή Κασσελάκη- Τι περιμένουν να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό

Μαρία Αγαπάκη
Μαρία Αγαπάκη

Παρότι τρεις πολιτικοί αρχηγοί -ανάμεσα τους και ο Πρωθυπουργός- έχουν καταγωγή από την Κρήτη οι πολίτες δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία του τόπου

Απογοητευμένοι δηλώνουν στην πλειοψηφία τους οι Ηρακλειώτες παρότι ο Πρωθυπουργός καθώς και οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν πλέον όλοι καταγωγή από την Κρήτη, μετά και την συντριπτική επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανθυποψήφιας του Έφης Αχτσιόγλου.

Οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι το γεγονός αυτό θα γίνει καταλύτης εξελίξεων προς μία πιο θετική πορεία τόσο στο νησί μας, την Κρήτη, όσο και στην Ελλάδα εν γένει.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που σχολιάζουν είτε θετικά, είτε σκωπτικά και μόνο υπό το πρίσμα της χριστιανικής πίστης το ζήτημα της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη που από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Κάποιοι πάλι πιστεύουν ότι η απειρία του στην πολιτική θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στις διοικητικές του ικανότητες, όλοι πάντως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο λένε «θα δούμε».

Η κρητική καταγωγή πάντως του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του νεοκλεγέντα αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη καθώς και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη δε φαίνεται να επηρεάζει θετικά τους Ηρακλειώτες αφού στην πλειοψηφία τους αναφέρουν πως «δεν περιμένουν να αλλάξει κάτι για την Κρήτη».

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τί είπαν στο Cretalive:

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ