Κ. Βαρδαβάς στο Cretalive: "Πληρώνω όσο πετάω" - Πότε και πώς ξεκινά στο Ηράκλειο

Ελένη Μπουρμά
Ελένη Μπουρμά

Όλη η φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου για το τεράστιο θέμα των απορριμμάτων- Στο νέο podcast του Cretalive.gr ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς.

Παραμένει στην πρώτη θέση, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς, το σοβαρό πρόβλημα της καθαριότητας στον Δήμο Ηρακλείου.

Ένα πρόβλημα που απαιτεί λύσεις και ουσιαστικές πρωτοβουλίες, με την ανακύκλωση να μας θυμίζει πάντα ότι το "στοίχημα" δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε, όμως, υπάρχει η βούληση και η εικόνα της πόλης μπορεί να αλλάξει.

Κι ενώ θα έπρεπε στο σύγχρονο Ηράκλειο να συζητάμε για τα επόμενα βήματα στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, συνεχίζουμε να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες συζητήσεις για το τι πετάμε και σε ποιον κάδο...

Στο πρώτο podcast #hashtag με την Ελένη Μπουρμά, ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού, κ. Κώστας Βαρδαβάς, αναλύει το σκεπτικό της Δημοτικής Αρχής για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μας μιλάει για τη στιγμή που θα "πληρώνουμε όσο ρυπαίνουμε" με παράλληλη ζύγιση και "κοστολόγηση" των απορριμμάτων που παράγει ο καθένας, εξηγεί γιατί χάθηκε το "στοίχημα" της ανακύκλωσης προαναγγέλλοντας νέα ενημερωτική καμπάνια στα σχολεία και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις για ένα πιο καθαρό και όμορφο Ηράκλειο.

Aκούστε τη συνέντευξη του Κώστα Βαρδαβά:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ