Καλογερής για γηροκομείο: “Μιλάω με βάση την ενημέρωση από τις υπηρεσίες μου”

Καλογερής για γηροκομείο: “Μιλάω με βάση την ενημέρωση από τις υπηρεσίες μου”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων ξεκαθαρίζει για μία ακόμη φορά πως η ενημέρωσή του από την αρμόδια Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας που πήγε στον οίκο ευγηρίας είναι πως δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο

Απάντηση στα όσα καταλόγισε η δικηγόρος, -κόρη περιθαλπόμενου στο γηροκομείο- στην Αντιπεριφέρεια Χανίων περί πλημμελών ελέγχων στη δομή ηλικιωμένων και περί έκπληξής της από τα λεγόμενά του, δίνει στο Parakritika.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Ο κ. Καλογερής ξεκαθαρίζει για μία ακόμη φορά, καθώς οι πρώτες δηλώσεις για τα ευρήματα της αυτοψίας είχαν γίνει ξανά στο Parakritika.gr, πως η ενημέρωσή του από την αρμόδια Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας που πήγε στον οίκο ευγηρίας είναι πως δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.

“Επαναλαμβάνω σε εσάς, όπως και την περασμένη Παρασκευή, ότι το κλιμάκιο που βρέθηκε στη δομή ηλικιωμένων στο πλαίσιο της αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε, δεν βρήκε κάτι σημαντικό. Δεν γνωρίζω τι είδους ενημέρωση έχει η κα Παπαδάκη, εγώ μιλάω με βάση τα όσα μου ανέφεραν οι υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας. Αυτό έχω να σας πω και μόνο”, επισημαίνει ο κ. Καλογερής.

Επί του παρόνος είναι άγνωστο ακόμη το αν η Αντιπεριφέρεια Χανίων θα κινηθεί νομικά αναφορικά με τα όσα είπε η δικηγόρος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε επίσης

"Βέλη" κατά της αντιπεριφέρειας Χανίων για πλημμελείς ελέγχους στο γηροκομείο

Οι αντιπεριφερειάρχες για τους ελέγχους στο γηροκομείο: "Δεν έχει καταγραφεί κάτι σοβαρό"

Γηροκομείο στα Χανιά: "Βρήκα τον πατέρα μου δεμένο στο καροτσάκι"

"Θέλουν να μου καταστρέψουν τη ζωή" λέει η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου

"Eίδα 30 θανάτους σε 8 μήνες", λέει πρώην εργαζόμενη στο Γηροκομείο

Πόσο βαθειά μπορεί να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο;

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ