Κλείνουν το ένα μετά το άλλο σχολικά τμήματα στον Άγιο Νικόλαο λόγω κορωνοϊού

Κλείνουν το ένα μετά το άλλο σχολικά τμήματα στον Άγιο Νικόλαο λόγω κορωνοϊού

Θετικοί στον ιό βρέθηκαν εκπαιδευτικοί και ένας μαθητής - Ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα - Σύζυγος εφοριακού η μία από τις εκπαιδευτικούς

Εντείνεται η ανησυχία στον Άγιο Νικόλαο από τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε βρεφονηπιακό σταθμό, με αποτέλεσμα να κλείσουν σχολικά τμήματα λόγω της ενεργοποίησης υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ειδικότερα, κλειστά από σήμερα και για 14 ημέρες είναι ένα τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο του Αγίου Νικολάου, όπως επίσης και το ΣΤ΄τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μία νηπιαγωγός και ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, κλειστός για τρεις ημέρες θα παραμείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αμμούδας καθώς από την covid-19 μολύνθηκαν δύο εκπαιδευτικοί της δομής.

Μάλιστα, η μια από τις εκπαιδευτικούς που βρέθηκε θετική είναι σύζυγος εφοριακού υπαλλήλου με την ανησυχία να εντείνεται για τη διασπορά του κορωνοϊού στο Λασίθι.

Και για τις τρεις μονάδες έχουν ενεργοποιηθεί τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχουν ήδη γίνει οι αναγκαίες απολυμάνσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ