Κύκλωμα τοκογλυφίας: Η ρήξη, το συμβόλαιο θανάτου και το αλεξίσφαιρο γιλέκο

Κύκλωμα τοκογλυφίας: Η ρήξη, το συμβόλαιο θανάτου και το αλεξίσφαιρο γιλέκο
Newsroom
Newsroom

Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε εξέλιξη ένας «εσωτερικός πόλεμος» που είχε ταρακουνήσει σοβαρά κάποιους από τους βασικούς κατηγορούμενους καθώς είχαν δοθεί ακόμα και τελεσίγραφα για «συμβόλαιο θανάτου».

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πτυχές για τη δράση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης με τις τοκογλυφίες και τις εκβιάσεις.

Πέραν από τις συγκλονιστικές καταθέσεις παθόντων, οι οποίοι είχαν φθάσει ακόμα και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας από την απόγνωση λόγω της ασφυκτικής πίεσης, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, αλλά και τη μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ Αττικής που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα οικονομικά-περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων, προκύπτει επίσης ότι τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε εξέλιξη ένας «εσωτερικός πόλεμος» που είχε ταρακουνήσει σοβαρά κάποιους από τους βασικούς κατηγορούμενους καθώς είχαν δοθεί ακόμα και τελεσίγραφα για «συμβόλαιο θανάτου».

Ο πόλεμος αυτός φέρεται, κατά βάση, να αφορούσε  τον 46χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, και έναν 27χρονο Ηρακλειώτη (είναι κατηγορούμενος αλλά δεν έχει συλληφθεί) με τον οποίο στο παρελθόν διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

Τα δεδομένα άλλαξαν, όπως αναφέρεται,  όταν για κάποιο λόγο ο 46χρονος χρειάστηκε να δανειστεί από τον 27χρονο ποσό 50.000 ευρώ και ο τελευταίος απαίτησε  μαζί με τον τόκο ποσό 118.000 ευρώ.

Η διευθέτηση αυτής της οφειλής  προκάλεσε προστριβές αλλά και μηνύσεις με αποτέλεσμα όλη αυτή η διαμάχη να γυρίσει μπούμερανγκ για τους ίδιους.

Από τις 13 Μαίου και μετά ο 46χρονος αρχίζει να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα. Τον απειλούν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, ενώ του στέλνουν μήνυμα μέσω αποφυλακισθέντα ότι Αλβανοί έγκλειστοι ετοιμάζουν «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του. Όλη αυτή η κατάσταση τον ανησυχεί, αρχίζει να οπλοφορεί, εφοδιάζεται με αλεξίσφαιρο γιλέκο, αλλάζει τακτικά δρομολόγια και προσπαθεί να εντοπίσει την ταυτότητα του  εντολέα του συμβολαίου θανάτου, την οποία τελικά πιθανολογεί...

 

Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

 

Δείτε επίσης

Το «ανθρώπινο πρόσωπο» των τοκογλύφων, αυτοκτονίες και δεσμεύσεις λογαριασμών

Υπόθεση τοκογλυφίας: Έτρωγαν «σάρκες», ζούσαν σε επαύλεις, κυκλοφορούσαν με πόρσε!

Βαρύτατες διώξεις στους 8 για το κύκλωμα τοκογλυφίας

Το "μισό Ηράκλειο" στα "πλοκάμια" του κυκλώματος τοκογλυφίας

Υπόθεση τοκογλυφίας: Έτρωγαν «σάρκες», ζούσαν σε επαύλεις, κυκλοφορούσαν με πόρσε!

Κύκλωμα τοκογλυφίας: Διακινηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, 8 συλλήψειςΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ