"Μαγείρεψε σαν Κρητικός"

"Μαγείρεψε σαν Κρητικός"
Newsroom
Newsroom

Το πρότζεκτ της Φρύνης Κάτσουνα

Γεννημένη και μεγαλωμένη στα Χανιά, με καταγωγή από Κύπρο και Μικρά Ασία, η Φρύνη Κάτσουνα μπαίνει στην κουζίνα με παρέα.. ταξιδιώτες. Η ίδια μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση για την πρωτοβουλία της. 

Πρόκειται για ένα είδος γαστρονομικού τουρισμού, όπου η Φρύνη και οι επισκέπτες της μαγειρεύουν παρέα, προκειμένου να δουν πώς είναι η Κρητική κουζίνα, κι έπειτα θα καθίσουν στο τραπέζι όλοι μαζί να απολαύσουν ό,τι δημιούργησαν..

@doitlikeacretan join us for a cooking workshop! #doitlikeacretan #tastecretewithus #beaminoan #frinikatsouna #tiktok #food #cookingworkshop #local ♬ πρωτότυπος ήχος - frinikatsouna

"Προσφέρουμε μια εμπειρία που βιώνουμε εμείς, στο τραπέζι μας, στην Κρήτη , όπως κάνουμε μια καθημερινή μάζωξη. Το πιο όμορφο κομμάτι είναι οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε από όλο τον κόσμο μεταξύ μας για τη διατροφή", λέει η ίδια.

@doitlikeacretan Stuffed veggies baby! #doitlikeacretan #tastecretewithus #beaminoan #cretanfood #frinikatsouna #greektiktok #food #crete #cookingworkshop #local ♬ Remember the Name (feat. Styles of Beyond) - Fort Minor

Οι επισκέπτες καταφθάνουν από όλον τον κόσμο, όπως από ΗΠΑ, Ευρώπη, Νέα Ζηλανδία. Αυτό που ζητάνε είναι ατόφιες κρητικές γεύσεις, αλλά όπως συνεχίζει εκείνη "προσπαθώ οι συνταγές να αποτελούνται με προϊόντα που θα μπορούν να βρουν και στον τόπο τους, για να μπορούν να το φτιάχνουν κι εκεί".

 

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ