Με την Διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης συναντήθηκε ο Νίκος Χρονάκης

Newsroom
Newsroom

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάγκη επιπλέον στελέχωσης με επικουρικό αλλά και μόνιμο προσωπικό των  Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας

Ο  Χρονάκης Νίκος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Νομού Ηρακλείου επισκέφθηκε το Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Παπαβασιλείου Νεκτάριο και τον υποδιοικητή Αγαπίου Δημήτρη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάγκη επιπλέον στελέχωσης με επικουρικό αλλά και μόνιμο προσωπικό των  Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας σε όλο τον Νομό Ηρακλείου αλλά και στην Κρήτη. 

Η Δημόσια Υγεία, η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι μια από της προτεραιότητες  της Περιφέρειας Κρήτης για την επόμενη μέρα. Αυτό έχει αποδειχτεί και στην προηγούμενη τετραετία  όπου η Περιφέρεια Κρήτης έχει συνδράμει με έμπρακτο τρόπο και στην περίοδο της πανδημίας αλλά και μετά από αυτήν. 

Ένα παράδειγμα είναι η πρόσφατη παράδοση από την Περιφέρεια Κρήτης  4 σύγχρονων  ασθενοφόρων  από τα 14 συνολικά στον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ για τα Κέντρα Υγείας Κισσάμου, Σφακίων, Αγ. Φωτεινής και Αρκαλοχωρίου με χρηματοδότηση το έργου από το ΕΣΠΑ Κρήτης με προϋπολογισμό 1.148.000  χιλ. ευρώ.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε καταλήγοντας ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και 7ης ΥΠΕ ώστε να επιλυθούν και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία στην Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ