Μια σημαντική προσφορά στους σεισμόπληκτους από την «Αθανασάκης ΑΕ»

Μια σημαντική προσφορά στους σεισμόπληκτους από την «Αθανασάκης ΑΕ»

Εντείνονται οι προσπάθειες για την γρηγορότερη ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από την σεισμική δραστηριότητα στον Δήμο Μινώα

Τρεις και πλέον εβδομάδες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε πολλές περιοχές του Ηρακλείου και αμείωτο παραμένει το κύμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που είδαν την ζωή τους να αλλάζει δραματικά μέσα σε λίγα λεπτά. 

Ιδιαίτερα σημαντικές αλλά και συγκινητικές είναι οι προσφορές των ιδιωτών, είτε πρόκειται για απλούς πολίτες, είτε για τοπικές επιχειρήσεις. 
Την έμπρακτη στήριξή της στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, και ειδικότερα του Αρκαλοχωρίου, που "χτυπήθηκε" περισσότερο, έδειξε η Τεχνική Εταιρεία «Αθανασάκης ΑΕ».
Ειδικότερα παραχώρησε οικίσκους 20 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένους, αξίας 100.000 ευρώ, προκειμένου να μπορέσουν να στεγαστούν συνάνθρωποί μας που έχασαν τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η εταιρεία «Αθανασάκης ΑΕ» εξέφρασε παράλληλα την βούλησή της να βοηθήσει την Δημοτική Αρχή Μινώα και τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ