Ο απατεώνας βρήκε ... τον δάσκαλό του! - Ο παππούς "μυρίστηκε" την απάτη

Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

"Γάτα" ο παππούς, δεν πείστηκε από το "παραμύθι" του αγνώστου!

Στο πρόσωπο ενός 89χρονου βρήκε ... τον δάσκαλό του ένας απατεώνας που προσπάθησε να εξαπατήσει μια ηλικιωμένη.

Ο άγνωστος άνδρας, το απόγευμα της Τρίτης, κάλεσε στο τηλέφωνο σπιτιού ζευγαριού ηλικιωμένων στο Ηράκλειο. Απάντησε 87χρονη γυναίκα, η οποία έκπληκτη άκουγε στην άλλη άκρη της γραμμής, δήθεν, τον καθηγητή ορθοπεδικής κ.Παπανικολάου, να ενημερώνει ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η 87χρονη σοκαρίστηκε σκεπτόμενη ότι είχε τραυματιστεί εγγονή της.

Όμως πριν ο απατεώνας περάσει στο ... παρασύνθημα, δηλαδή να ζητήσει χρήματα για να της κάνει χειρουργική επέμβαση (συνήθως αυτή είναι η συνέχεια), το τηλέφωνο πήρε στα χέρια του ο σύζυγός της! Ο παππούς, έχοντας προφανώς ακούσει τα πολυάριθμα περιστατικά που σημειώνονται, δεν πείστηκε και ρώτησε τον άγνωστο άνδρα ... ποια από τις κόρες του έχει χτυπήσει. 

Ο διάλογος που ακολούθησε ... σπαρταριστός, με τον απατεώνα να ρωτάει τον ηλικιωμένο πόσες κόρες έχει και τον παππού να απαντάει περιπαικτικά ... 50! Ο απατεώνας σαφώς εκνευρισμένος και έχοντας καταλάβει ότι ο παππούς τα είχε 400 έδωσε μία χυδαία απάντηση και έκλεισε το τηλέφωνο!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι γλίτωσε από τον γιαλαντζί ορθοπεδικό, ενώ η περίπτωσή τους χτυπάει άλλο ένα "καμπανάκι" προς όλους για τα τηλεφωνήματα που μπορεί να δεχόμαστε από αγνώστους...

 

Δείτε επίσης:

Πολλά τα περιστατικά με τις τηλεφωνικές απάτες μέσα σε ένα 24ωρο!

«Μαμά πονάω!» αλλά η μαμά δεν... τσίμπησε

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ