Πανεπιστήμιο Κρήτης: Εμβολιάστηκαν Πρύτανης, Κοσμήτορας και καθηγητές της Ιατρικής Σχολής

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Εμβολιάστηκαν Πρύτανης, Κοσμήτορας και καθηγητές της Ιατρικής Σχολής

Η ανακοίνωση της Σχολής

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός των υγειονομικών της Κρήτης και μεταξύ των πρώτων εμβολιασθέντων ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Ορθοπαιδικής κ. Γεώργιος Μ. Κοντάκης και ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεώργιος Εμμ. Κοχιαδάκης. 

Επίσης εμβολιάστηκαν οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής: Δημήτριος Γεωργόπουλος, Καθηγητής Εντατικής Ιατρικής – Πνευμονολογίας, Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας, Οδυσσέας Ζώρας, Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας, Διαμαντής Κοφτερίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Γενικής Παθολογίας, Γεώργιος Νότας, Αναπληρωτής Καθηγητής Επείγουσας Ιατρικής, Νικόλαος Τζανάκης, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεοδόσιος Φιλιππάτος, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας, και Γεώργιος Χαμηλός, Καθηγητής Κλινικής Μικροβιολογίας- Μικροβιακής Παθογένεσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης υποστηρίζει ενεργά την αναγκαιότητα του εμβολισμού, έναντι της νόσου Covid-19, ο οποίος αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την πρωτογενή πρόληψη των ασθενών και ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για τη δημόσια υγεία. Η ανοσοποίηση, που επιτυγχάνεται μέσω των εμβολίων, είναι η καλύτερη άμυνα που έχουμε απέναντι σε σοβαρές και δυστυχώς πολλές φορές θανατηφόρες μεταδοτικές ασθένειες, όπως είναι σήμερα ο Covid-19".

 

Κοντάκης εμβολιασμός


 

Κοχιαδάκης εμβολιασμός

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ