Ποια λύση προκρίθηκε για τις ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ!

Ποια λύση προκρίθηκε για τις ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ!

Η λύση προτάθηκε συμβιβαστικά ως η πιο λειτουργική λόγω του αδιεξόδου που είχε δημιουργηθεί

Μετά την αυτοψία που έκαναν από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την περασμένη εβδομάδα ασφαλείς πληροφορίες του cretalive κάνουν λόγο πως η λύση που προκρίθηκε για τη δημιουργία των 9  νέων ΜΕΘ  είναι εκείνη που εμφανίστηκε ως τρίτη λύση: εκείνη δηλαδή στο ισόγειο του τρίτου κτηρίου εκεί που σήμερα λειτουργεί η τραπεζαρία.

Η λύση προτάθηκε συμβιβαστικά ως η πιο λειτουργική λόγω του αδιεξόδου που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και τη διεύθυνση της καρδιολογικής.

Να σημειωθεί πως για την εξέλιξη αυτή η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ ενημερώθηκε αρμοδίως από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που άνοιξε το δρόμο για την καλύτερη δυνατή λύση!

Αυτό το εγχείρημα θα  στοιχίσει περίπου 1.000.000 ευρώ και μπορεί μεν να ξεμπλοκάρει τις εντάσεις μεταξύ διοίκησης και διεύθυνσης της καρδιολογικής ωστόσο ανοίγει άλλα ζητήματα που έχει θίξει ήδη το cretalive.
 
Υπενθυμίζεται πως η λύση αυτή είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο προσωπικό της Ψυχιατρικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Η εν λόγω πρόταση  προβλέπει να παραχωρηθεί η τραπεζαρία  του νοσοκομείου και επιπλέον 17 γραφεία που λειτουργούν πίσω από αυτό το χώρο, εκ των οποίων τα 9 ανήκουν στην Ψυχιατρική και στην Παιδοψυχιατρική Κλινική και χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εξέταση ασθενών. (δείτε  εδώ)
 
Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ  εκτιμά πως η λύση που δόθηκε είναι η πιο λειτουργική και ήταν και στα δικά της σχέδια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ