Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, το Σαββατοκύριακο

Newsroom
Newsroom

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο Ν.Ηρακλείου

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8/2022
5:30-7:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στο Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές των ξενοδοχείων Knossos Royal Village, Χρυσή Αμμουδιά, Annabelle Village, Καλουτσάκη, Creta Maris, Terra Maris, Albatros, Heronissos, της παραλιακής οδού προς το Λιμεναρχείο Χερσονήσου. Επίσης στην περιοχή Σαραντάρι.
7:00-8:00 Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.
8:00-11:00 Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των επιχειρήσεων βιοτεχν.Καραπιπεράκη, Τεχνική Μπετόν, Ριτσόπουλου, Ασφαλτικής, ΑΤΛΑΣ και του εργ.Ζαχαριουδάκη.Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή από Κοκκίνη προς Ανώπολη, στο ύψωμα, στην περιοχή του ελαιουργείου Καψετάκη, του Ι.Ν.Αγ.Τριάδος, της επιχειρήσεως Κριαρά, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ανώπολης καθώς και σε όλες τις
επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.
8:00-14:00 Στο Κοκκίνη Χάνι στην περιοχή μετά τη γέφυρα Ανώπολης, αριστερά στον παράλληλο της εθνικής οδού και στην περιοχή του πτηνοτροφείου Πατσουράκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2022
5:30-7:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.
7:00-8:00 Στον οικισμό Ανάληψη Χερσονήσου και στις περιοχές των ξενοδοχείων Λύττος και Καλντέρα.
8:00-13:00 Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ρ από το εργοστάσιο Βασιλάκη μέχρι την οδό Λ και στην οδό Γ από την οδό Ι μέχρι την οδό Ρ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κρεμέλ Α.Ε., Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Βιονέργεια Κρήτης Υφαντής και σκαπτικά Μίνος. Στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού ΒΙΠΕ και στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΗ πλησίον της επιχείρησης Πλαστικών Κρήτης.
8:00-15:00 Στη ΒΙΠΕΗ, στις οδούς Π από την οδό Κ μέχρι την οδό Β, Κ από την οδό Ι μέχρι την επιχείρηση Μάρνι Α.Ε. και στις οδούς Λ και Ο περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Μπετόν Μεσσαράς, Ενέργεια Κρήτης, Αλεξίου, Trans Beton, Οικοδομική Τεχνική Κρήτης, Κλεινάκη, Μάρνι Α.Ε., Μαυρομάτη και πρώην εργοστάσιο Βαθυπέτρου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ