Στο Βενιζέλειο παραμένουν τα παιδιά που η μητέρα τους άφησε μόνα κι έφυγε

Newsroom
Newsroom

Χωρίς τέλος το δράμα των τριών παιδιών

Παραμένουν για φιλοξενία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο , με εισαγγελική παραγγελία, τα τρία παιδιά της 33χρονης γυναίκας, η οποία τα άφησε μόνα στο σπίτι σε χωριό της ενδοχώρας του ν.Ηρακλείου και έφυγε για να διανυκτερεύσει στο σπίτι του συντρόφου της στο Ηράκλειο.

Την έρευνα έχουν ξεκινήσει ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών (5,7 και 9 ετών) αλλά και του γεγονότος ότι το ένα εξ αυτών είναι παραπληγικό.

Στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει κάποια αναφορά σε βάρος της μητέρας, ωστόσο η ίδια φέρεται να αναφέρει - σύμφωνα με πληροφορίες - πως τα παιδιά ήταν μια χαρά μόνα τους και πως μπορούν να επιβιώσουν καθώς είναι υπεύθυνα!

Ωστόσο πληροφορίες που έφθασαν στην αστυνομία αναφέρουν πως τα παιδιά δεν είχαν ούτε φαγητό και μάλιστα στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν, λίγο έλειψε να βάλουν φωτιά στο σπίτι...

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη δικάστηκε χθες για έκθεση ανηλίωκν σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

 

Δείτε επίσης:

Έφυγε και άφησε μόνα στο σπίτι τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ