Θα πουν τις αγωνίες τους στον πρόεδρο της ΠΕΔ

Θα πουν τις αγωνίες τους στον πρόεδρο της ΠΕΔ

Συνάντηση των επιχειρηματιών εστίασης με τον Γ.Κουράκη

Με τον πρόεδρο της ΠΕΔ συναντιούνται σήμερα οι ιδιοκτήτες καφέ, εστιατορίων και μπαρ, εν αναμονή και των τελικών αποφάσεων της κυβέρνησης.

Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, το ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες είναι ζήτημα ρευστότητας και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί η όποια απόφαση. Την ίδια στιγμή παράλληλα θέτουν ζητήματα εφαρμογής της παραχώρησης επιπλέον κοινόχρηστου χώρου, αφού είναι προφανές πως κάτι τέτοιο σε πάρα πολλά σημεία είναι αδύνατο να συμβεί, οπότε πρόκειται να δημιουργήσει καταστήματα «δύο ταχυτήτων» αναγκαστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, πρόκειται να έχει συνάντηση στις 11.00 το πρωί σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουράκη, προκειμένου να του εκθέσει αναλυτικά τις απόψεις, αλλά και να διατυπώσει τα αιτήματα της. Στόχος της συνάντησης είναι ο Γιάννης Κουράκης, να μεταφέρει ως πρόεδρος της ΠΕΔ στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας το αίτημα των επαγγελματιών, οι τελικές αποφάσεις να καθορίζονται σε επίπεδο δημοτικής Αρχής και όχι σε επίπεδο υπουργείου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ