Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές»

Τι λέει ο Κρητικός ηθοποιός.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες μέλισσες» και πόσο διαφορετικός θα είναι στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη Δόμνα αλλά και για το αν χρησιμοποιεί τη σχέση του με την Κορίνα για να αφήσει πίσω το παρελθόν με την Πηνελόπη.

Πόσο διαφορετικός είναι ο Μελέτης στον τρίτο κύκλο της σειράς;
«Αυτή τη στιγμή είναι μόνος του. Του λείπει η μητέρα του και ρίχνει όλο το βάρος του στον Δούκα, που αποτελεί πατρική φιγούρα γι’ αυτόν και πάντα θα είναι κοντά του. Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές, που στερείται της αποδοχής, την οποία έχει ανάγκη».

Με τη Δόμνα θα προσπαθήσει να διατηρήσει επαφή;
«Εκτός από την τεταμένη κατάσταση που υπάρχει στο πολιτικό κομμάτι, βρίσκουμε και τους ήρωες σε μια τεταμένη κατάσταση. Προφανώς, είναι πάρα πολύ δύσκολο να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Υπάρχουν στρατόπεδα αυτή τη στιγμή. Το πώς αυτά μπορεί να έρθουν κοντά, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα υπάρξουν στιγμές και μέσα στο δικαστήριο όπου ο Μελέτης θα ζήσει πάλι την απόρριψη από την αδελφή του, τα ξαδέλφια και την Πηνελόπη, που είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του».

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ