Πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των Friends

Πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των Friends

Κορωνοϊού θέλοντος...

εν υπάρχει ούτε μισό πράγμα που δεν πήγε πίσω λόγω κορωνοϊού εντός του 2020. Παρόλα αυτά, με τη λήξη των lockdown ανά τον κόσμο, πράγματα και καταστάσεις προσεγγίζουν τους κανονικούς τους ρυθμούς, οπότε ναι, επιτέλους λίαν συντόμως θα δούμε και τους Friends να κάνουν το περιβόητο reunion τους.

Έτσι, εκτός απροόπτου τα γυρίσματα του special επεισοδίου που θα μεταδιδόταν από την υπηρεσία streaming του HBO Max τον περασμένο Μάιο Θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Αύγουστο.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο αν όλοι είναι καλά και δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού και το στούντιο είναι ανοιχτό», δήλωσε σχετικά στο The Wrap η Marta Kauffman, μία εκ των δημιουργών της σειράς. Το επεισόδιο δεν έχει ακόμα τίτλο, ωστόσο, είναι γνωστό ότι δε θα στερηθεί την παρουσία κανενός από τους πρωταγωνιστές.

Ενδεχομένως στο μεταξύ, να υπάρξουν και μερικές ανατροπές, δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων της ίδιας πως δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να αναδείξει μέσω της σειράς τη διαφορετικότητα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ