Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις που "ανανεώνουν" τις οδούς Γιαμαλάκη και 1878 - Φωτογραφίες

Εργασίες που αλλάζουν την εικόνα του κέντρου της πόλης

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, στο πλαίσιο προγραμματισμένων παρεμβάσεων για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης. 

Οι εργασίες εκτελούνται από το Τμήμα Οδοποιίας και αφορούν τμήματα των οδών Γιαμαλάκη και 1878, όπου αναμένεται να αναβαθμιστεί σημαντικά το οδόστρωμα.

 

Image
Εργασίες Γιαμαλάκη
Photo Credits: @cretalive.gr

 

Ειδικότερα, τα συνεργεία παρεμβαίνουν στην οδό Γιαμαλάκη, από τη συμβολή της με την οδό 1878 έως τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, καθώς και στην οδό 1878 από τη συμβολή με τη Γιαμαλάκη έως τον κυκλικό κόμβο στην οδό Σκορδυλών, μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

 

Image
Εργασίες Γιαμαλάκη
Photo Credits: @cretalive.gr

 

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου της οδού Γιαμαλάκη, από την οδό Καλοκαιρινού προς τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, διεξάγεται κανονικά. Αντίθετα, στο ρεύμα ανόδου προς την οδό Καλοκαιρινού η κυκλοφορία έχει προσωρινά διακοπεί.

 

Image
Εργασίες Γιαμαλάκη
Photo Credits: @cretalive.gr

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία και παράλληλα, καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν πιστά τις σημάνσεις και τις οδηγίες των συνεργείων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση