H Bufala Gelato επεκτείνεται εντός και εκτός συνόρων

H Bufala Gelato επεκτείνεται εντός και εκτός συνόρων
Στέλλα Αυγουστάκη
Στέλλα Αυγουστάκη

Άνοιξε πρόσφατα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το νέο της κατάστημα

Ένα νέο κατάστημα πρόσθεσε στο δίκτυο της η αλυσίδα παγωτού Bufala Gelato του Ομίλου Fais, υλοποιώντας το πλάνο επέκτασή της εντός και εκτός ελληνικής αγοράς.

Σχέδια και για την νησιωτική Ελλάδα

Όπως πληροφορούμαστε, ο Όμιλος Fais, που πρόσφατα άνοιξε το 12ο κατάστημα της Bufala Gelato στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στοχεύει σε υγιή και σταθερή ανάπτυξη του brand στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολλά σημεία που έχουν χώρο για την ανάπτυξη του δικτύου, τόσο στην ηπειρωτική, όσο και στη νησιωτική χώρα.

Τεχνογνωσία & συνεργάτες το βγάζουν στις διεθνείς αγορές

Παράλληλα, το ενδιαφέρον εστιάζεται και σε ξένες αγορές, όπου ο Όμιλος Fais, με τους κατάλληλους συνεργάτες, μπορεί να αναπτύξει περαιτέρω το brand.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, είναι όλες όσες αγαπούν το φρέσκο παγωτό, απαιτούν υψηλά standards για τους πελάτες τους και θέλουν να συνδυάσουν τη γεύση με την ποιότητα και την εμπειρία.

Αυτό, όπως επισημαίνουν στελέχη του Ομίλου, είναι εφικτό να γίνει σε όλον τον πλανήτη με τους κατάλληλους συνεργάτες.

Υπογραμμίζεται ότι η αλυσίδα διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία, ο πελάτης που είναι πχ στην Γλυφάδα, να γευτεί το ίδιο ακριβώς προϊόν στο Dubai, στο Λονδίνο, στην Καλιφόρνια ή στο Σίδνεϋ.

Τονίζεται δε ότι η Bufala Gelato έχει δυναμική, έχει όραμα και διεθέτει τα μέσα για να δώσει νέα διάσταση στο παγωτό, βγάζοντας  την ενοχή από αυτό, εισάγοντας νέες ιδέες, που εξελίσσονται συνεχώς.

Buffala

Γάλα από ελληνικά νεροβούβα – Άνω των 120 τόνων η ετήσια ποσότητα

Τα παγωτά Bufala φτιάχνονται καθημερινά με φρέσκα υλικά και 100% φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, το οποίο παράγεται από ελληνικά νεροβούβαλα στην αρχαία μακεδονική γη, στις πλαγιές του όρους Μπέλες και στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα και της λίμνης Κερκίνης.

Η ετήσια ποσότητα που καταναλώνει ο όμιλος είναι άνω των 120 τόνων  βουβαλίσιου γάλακτος, με αυξητικές τάσεις.

Γιατί βουβαλίσιο γάλα;

Το βουβαλίσιο γάλα δίνει ένα αρκετά ιδιαίτερο, μαστιχωτό παγωτό, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group, ενώ, σύμφωνα με την αλυσίδα, κάθε ηλικιακή ομάδα έχει τις προτιμήσεις της.

Τα παιδιά είναι υποστηρικτές της κλασικής βανίλιας, τσιχλόφουσκας bubble gum, bueno σε συνδυασμό με διαφορετικά toppings.

Το γυναικείο φύλο είναι αποδεδειγμένα ένθερμος υποστηρικτής των sorbet, που λόγω εποχής, μηδέν ζάχαρης, αλλά παράλληλα, της απολαυστικής γεμάτης γεύσης σε εκδοχές, όπως φράουλα, λεμόνι, μάνγκο, καρύδα, αποτελούν την πρώτη του επιλογή.

Επισημαίνεται ότι ξεχωρίζει η γεύση choco noir με την παγκοσμίου φήμης ελβετική σοκολάτα και το καιμάκι με γνήσια μαστίχα Χίου, ενώ, ολοένα κερδίζει έδαφος η νέα γεύση Gianduja και Jamaica.


 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ