Επικίνδυνος δρόμος στην Αμμουδάρα

Επικίνδυνος δρόμος στην Αμμουδάρα

Δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από τη δημοτική αρχή παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα παράπονα, λένε οι κάτοικοι

Αγαπητό Cretalive,

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν  είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της καταστροφής που έχει υποστεί ο δρόμος της οδού Καρπάθου στην Αμμουδάρα , ο ίδιος δρόμος που πριν λίγες μέρες είχες παρουσιάσει φωτογραφίες όπου τον έδειχναν να έχει εξολοκλήρου καλυφτεί από καλάμια αλλά προπάντων ένα μικρό δείγμα  της εγκατάλειψης από μέρους της δημοτικής αρχής που δυστυχώς απ’ όταν έχει εκλεγεί έχει λάμψει δια της απραξίας της.

Αμμουδάρα δρόμος

Δύο χρόνια τώρα απευθυνόμαστε σχεδόν καθημερινά στον Δήμο Μαλεβιζίου , διότι λόγω της καθίζησης του δρόμου κάθε μέρα καταστρέφεται και ένα κομμάτι αυτού και κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνη η διάβαση όχι μόνο των μόνιμων κατοίκων αλλά και των τουριστών και γενικότερα των λουόμενων καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους παραλιακούς δρόμους της Αμμουδάρας, ενώ και τα σχολικά λεωφορεία που παίρνουν τα παιδιά μας για το σχολείο κινδυνεύουν καθημερινά. Ουδέποτε η δημοτική αρχή απάντησε στις εκκλήσεις μας, πόσο μάλλον να φροντίσει για την επισκευή του δρόμου. Αντιθέτως ο αμέσως παράλληλος δρόμος είναι επιμελώς κατασκευασμένος, στρωμένος με πλακόστρωτο και πεζοδρόμηση. 

Δρόμος Αμμουδάρα

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της επικινδυνότητας του δρόμου για εμάς, τις οικογένειές μας αλλά και όσους απλώς διέρχονται από αυτόν, αφού κάθε μέρα κινδυνεύουμε να πέσουμε στο ποτάμι, δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο να ακουστούν οι φωνές μας παρά τη δημοσιοποίηση του θέματος και ευελπιστούμε κάποιος αρμόδιος να ευαισθητοποιηθεί και να μεριμνήσει στην επιδιόρθωση του πριν συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο που θα μας οδηγήσει στον δρόμο της δικαιοσύνης. 

Δρόμος Αμμουδάρα

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ