Και λανθασμένη οδηγία και ύφος 1000 καρδιναλίων!

Newsroom
Newsroom

Αυτή λοιπόν είναι η διοίκηση που έχουμε;

Αγαπητό Cretalive,

θέλω να αναφέρω ένα πολύ θλιβερό περιστατικό (για άλλη μια φορά) της δημόσιας διοίκησης και της κακοδιαχείρισης, που καμιά φορά θεωρούμε ότι οφείλεται στο πελατειακό κράτος, αλλά δυστυχώς το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει είναι αυτό που κάνει και τη σωστή διοίκηση.

Σε επίσκεψή μου στη ΔΟΥ Ηρακλείου, στο τμήμα αυτοκινήτων, ώστε να εκδώσω βεβαίωση πληρωμής τελών κυκλοφορίας ακινητοποιημένου οχήματος μου (δυστυχώς δεν εκδίδεται onine σε αυτήν την περίπτωση), η προϊσταμένη, με απαξία, ύφος χιλίων καρδιναλίων, και αγενέστατα, ούτε που έδωσε σημασία σε αυτό που της ζητούσα αλλά μου δήλωσε: "κύριε μου, τι ήρθατε εδώ να κάνετε; δεν βγάζουμε εμείς στη ΔΟΥ αυτές τις βεβαιώσεις, να πάτε στον κύριο Καθέρη, να κάνετε τη δουλειά σας !!!"

Εγώ φυσικά επέμεινα ότι είναι της ΔΟΥ η αρμοδιότητα αυτή, δηλώνεται ρητά στην ΑΑΔΕ, gov.gr και όπου αλλού κοιτάξει κανείς, και ότι δεν τους ζητάω φυσικά να μου "αποσύρουν" το αυτοκίνητο, αλλά εκείνη με έδιωξε, θεωρώντας προφανώς ότι λόγω ηλικίας έχω και άνοια !

Έχασα λοιπόν ένα ολόκληρο πρωινό και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να ξαναπάω για να βγάλω άκρη !

Ντροπή ! Μόνο αυτό έχω να πω. (προφανώς να δηλώσω ότι ο κύριος Καθέρης ουδεμία αναμιξη έχει, και έχω ήδη επικοινωνήσει με τον άνθρωπο, και μου δήλωσε και ο ιδιος οτι σωστά απευθύνθηκα στη ΔΟΥ).

Αυτή λοιπόν είναι η διοίκηση που έχουμε; Αδιαφορία, αγένεια, αμορφωσιά, τεμπελιά;

 

Γ.Κ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ