"Θα σας πολεμήσουμε γιατί είμαστε γονείς"!

"Θα σας πολεμήσουμε γιατί είμαστε γονείς"!

Αγανάκτηση και οργή για το θέμα της παράλληλης στήριξης στο δημοτικό

Αγαπητό Cretalive,

O Μύρωνας ο γιος μου παλεύει με τους δικούς του δράκους..την Δεπυ, την απομόνωση, την διαφορετικότητα, τις μαθησιακές δυσκολίες και έναν κόσμο που τον θεωρεί περιττό.. Που του στερεί το όνειρο μαζί με πολλών άλλων σαν κ αυτό ιδιαίτερων παιδιών.. Που έχει εμάς να κρατάμε κόντρα τους τοίχους του για να μην πέσουν κ γκρεμίσουν τα όνειρα του γιατί δεν έχουν δικαίωμα να του γκρεμίσουν τα όνειρα..

Όχι κύριοι, δεν τα φέραμε στον κόσμο να μας τα καταστρέψετε.. Τα φέραμε στον κόσμο γιατί θα τον κάνουν καλύτερο, γιατί η ιδιαιτερότητές τους θα φέρουν λαμπρά αποτελέσματα στον κόσμο. Γιατί κύριοι έχετε δικαίωμα να καταστρέψετε τα δικά σας παιδιά όχι τα δικά μας..

Με το να τους στερείς την βοήθεια μόνο κακό μπορείς να προκαλέσεις κ αν το να στερήσεις από ένα παιδί την παράλληλη στήριξη που θα το βοηθήσει να γίνει καλύτερο και δυνατότερο στο χαρακτήρα του εξοικοινομείς λεφτά τότε λυπάμαι αλλά φτώχευσες ήδη.

Η παιδεία είναι το μέλλον τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Αυτά που κάνετε θα τα βρείτε μπροστά σας γιατί μόνο θυμωμένα παιδιά θα καταφέρετε να έχετε εναντίον σας μια ζωή. Κ όχι κύριοι δεν θα το ακούν από εμάς γιατί έχουμε μάθει να ελέγχουμε πολλά ως γονείς κ να μην δηλητηριάζουμε τα παιδιά μας, αυτά τα παιδιά θα έχουν άποψη γιατί εσείς τα απορρίψατε από τον κόσμο. Τους στερησατε το απλούστερο την παιδεία.. Κ όσο κ αν παλεύουμε εμείς οι γονείς αυτά αντιλαμβάνονται απόλυτα ότι η κοινωνία τα περιθωριοποιει και τα θεωρεί παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ξέρετε τι αγώνας χρειάζεται να μάθει ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες θα διαβαζει; έχετε δει ποτέ γράμματα να χοροπηδουν; έχετε δει να μην μπορείτε να πιάσετε το μολύβι; ή την μπάλα; λυπάμαι λυπάμαι για εσάς. Κ λυπάμαι που ζείτε ανάμεσα μας. Λυπάμαι που νομίζετε ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα σας πολεμήσουμε γιατί είμαστε γονείς. Θα πολεμάμε μια ζωή αυτούς που λένε πώς τα παιδιά μας δεν μπορούν. 

Θα σας έλεγα να ξανασκεφτείτε την ιδέα των 2 παράλληλων σε κάθε σχολείο. Γιατί ο πόλεμος που θα ξεκινήσει θα είναι μεγάλος και να θυμάστε ότι η Ελληνίδα μάνα δεν χάνει εύκολα. 

 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Π. Τ. 

 

 

Κεντρική φωτογραφία αρχείου 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ