Κόντης: «Θα ήταν όμορφο να τελειώναμε με τον κόσμο δίπλα μας»
Τι ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ
Πώς σχολίασε ο Χρήστος Κόντης τη νίκη του ΟΦΗ επί του Βόλου με 3-1 στο τελευταίο ματς της σεζόν, αλλά και την απουσία του κόσμου λόγω τιμωρίας.
Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, κάτι που δεν μας αρέσει. Η νοοτροπία πρέπει να είναι τέτοια.
Κάναμε σε κάποιες φάσεις καλό παιχνίδι, σε κάποιες άλλες χωρίς τόση ηρεμία. Θέλω να έχουμε πάντα πιο γεμάτα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο, ήταν το τελευταίο ματς, δεν είναι εύκολο για τον παίκτη να συγκεντρωθεί, αλλά πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας.
Αυτή η τιμωρία με τον κόσμο ήταν πολύ άδικη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τιμωρηθήκαμε. Σε έναν τελικό Κυπέλλου που δεν έγινε τίποτα, ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε και δεν είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Θα ήταν πολύ όμορφο, βάλαμε και κάποιους νέους παίκτες, θα ήταν πιο όμορφο να τελειώναμε με τον κόσμο δίπλα μας».
- Πότε αρχίζει για τον ευρωπαίο ΟΦΗ η νέα σεζόν: Οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων και πότε θα μάθει αντίπαλο
- ΟΦΗ-Βόλος 3-1: Φινάλε με νίκη σε μία ονειρεμένη χρονιά
- ΟΦΗ: Πριν έναν χρόνο ζήσαμε κάτι που δεν χωράει σε λέξεις…