Η δεύτερη ευκαιρία του υφυπουργού και οι ξεκάθαρες εντολές

Ο Δεκανέας Αλλαγής
Ο Δεκανέας Αλλαγής
Η δεύτερη ευκαιρία του υφυπουργού και οι ξεκάθαρες εντολές

Η δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται, θα πρέπει να τον κάνει να δει πολλά πράγματα διαφορετικά, να ισορροπήσει με τα συστήματα, να πάψει να ταυτίζεται με τον πρωταθλητή πρόεδρο

 

Γράφει ο Δεκανέας Αλλαγής

Δεν ξέρω αν είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει αλλά φαίνεται πως τη δουλειά του την κάνει... ή τέλος πάντων έτσι όπως την εννοεί το Μέγαρο Μαξίμου! Αναμφισβήτητα για τους αδαείς του πολιτικού ρεπορτάζ (και τους δημοσιογράφους - παίκτες - προπονητές της κερκίδας και του αθλητικού Διαδικτύου) η παραμονή του Αυγενάκη στο ίδιο πόστο ήταν μια έκπληξη!

Τα όσα του έχουν σούρει σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του, αρχικά ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ΑΕΚ και ΠΑΟ, και με μόνο στήριγμα τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι πάντες σχεδόν είχαν προεξοφλήσει την αντικατάσταση του, καθώς λες (αν έχεις λίγο και το αθλητικό μέσα σου) δεν μπορεί να εξακολουθεί να έχει όλους τους άλλους απέναντι του ο Μητσοτάκης και να έχει τόσο μεγάλο χατήρι στο Μαρινάκη!

Εκτός και αν, έλεγαν όσοι νουνεχείς προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν σχέδια, προθέσεις και παρασκήνια στον όχι και τόσο καθαρό δωμάτιο του αθλητισμού μας, όλα όσα έκανε ο Αυγενάκης στο χώρο του αθλητισμού έγιναν επειδή έτσι ήθελαν να γίνουν ο Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου ! Αυτές ήταν οι εντολές, αυτά τα σχέδια και ο εντολοδόχος παραμένει στο πόστο του! Απλά και ξεκαθαρισμένα.

Από την άλλη κι ο ίδιος ο Ηρακλειώτης υπουργός θα πρέπει να καταλάβει πως μπορεί να τον ευνόησε και η συγκυρία (καμία αλλαγή δεν έγινε... άρα δεν θα μπορούσε καν να φύγει κι εκείνος που όλοι πόνταραν στο αθλητικό ρεπορτάζ πως μετρούσε ώρες) ,αλλά δεν θα είναι πάντα το φεγγάρι με το μέρος του!

Η δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται, θα πρέπει να τον κάνει να δει πολλά πράγματα διαφορετικά, να ισορροπήσει με τα συστήματα, να πάψει να ταυτίζεται με τον πρωταθλητή πρόεδρο και κυρίως να απογαλακτιστεί από το άρμα εκείνου που μπορεί και να τον κράτησε τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι αποτελεί μια σταθερά που συνεχώς θα του εξασφαλίζει θέση στο κυβερνητικό σχήμα! Διότι ο ανασχηματισμός μπορεί να μην έγινε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έλθει οσονούπω και τότε κανείς δεν ξέρει ποιος θα σώσει ποιον !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ