Τι είπαν στα Χανιά Παπαδημούλης, Δανέλλης και Μουζάλας

Σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές

Την ανάγκη στις Ευρωεκλογές να επικρατήσουν οι δυνάμεις της προόδου και όχι της συντήρησης, τόνισαν απόψε από τα Χανιά, μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Σπύρος Δανέλλης καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Θοδωρής Δουλουμπέκης, Λουτσιάνα Καστελίνα, Γιάννης Μουζάλας και Άννα Παπαδημητρίου- Τσάτσου.

Μιλώντας κατά την εκδήλωση, ο κ Παπαδημούλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Ο στόχος που έχουμε θέσει στις ευρωεκλογές, είναι να έχουμε μια ισχυρή ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μια ακόμα μια πολύ πιο ισχυρή ευρωπαϊκή συμμαχία, έτσι ώστε να ακυρωθεί το σενάριο Βέμπερ για διάδοχος του Γιούνγκερ», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι «ο κύριος Βέμπερ είναι αντίπαλος των εθνικών μας συμφερόντων».

Από τα Χανιά, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επεσήμανε ακόμα ότι «όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία ψηφίζει Βέμπερ».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, «το βράδυ των ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου, το πολιτικό πρόβλημα θα το έχει η οδός Πειραιώς όπου είναι τα γραφεία της ΝΔ και όχι η πλατεία Κουμουνδούρου που είναι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις εθνικές εκλογές του φθινοπώρου.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε:

«Οι δυνάμεις της προόδου σε όλη την Ευρώπη συντονίζουν το βηματισμό τους για να μπει τέλος στην συντηρητική ατζέντα ρητορική και λογική. Για αυτό τον λόγο, η αφύπνιση των προοδευτικών πολιτών είναι αναγκαία όσο ποτέ», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους πολίτες της Κρήτης, τους κάλεσε να στείλουν στην Ευρωβουλή αυτούς που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

«Είμαστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα και πρέπει να αποφασίσουμε για μια Ευρώπη με προοδευτική κατεύθυνση», επεσήμανε από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θοδωρής Δουλουμπέκης, ενώ η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «ψηφίζουμε για ποια Ευρώπη θέλουμε, ψηφίζουμε για το μέλλον μας που μας αφορά».

«Στις ευρωπαϊκές εκλογές πρέπει να επικρατήσουν οι δυνάμεις της προόδου και όχι αυτές της συντήρησης. Η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει μπροστά», επεσήμανε από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μουζάλας.

«Είναι ανάγκη στις ευρωεκλογές να επικρατήσουν οι δυνάμεις της προόδου.

Οι δυνάμεις εκείνες που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά» επεσήμανε από την πλευρά της η υποψήφια ευρωβουλευτής Λουτσιάνα Καστελίνα.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, τονίζοντας την ανάγκη «να ενισχυθούν οι δυνάμεις οι οποίες θα αντιπαλέψουν τις λογικές της λιτότητας και θα δημιουργήσουν ένα διαφορετικό περιβάλλον για την οικονομική ανάκαμψη της Ευρώπης».

Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κερδίσει τις ευρωεκλογές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ